Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

AJAZZ AJ099 BU BÜTÇEDE ALINIR MI?

arkadaşlar bu fiyat bandında alınır mı kronik sorunları varmı...
  2. Eyüphan.10

ATTACK SHARK X3 vs ATTACK SHARK X6

arkdaşlar linkler aşağıda hangisi alınmalı neden ve hangisini hangi şekilde daha ucuza alabiliriz nays papara prime hangi şekilde daha ucuza alabiliriz yada daah uygun fiyata muadilleri varmıdır...
  3. Eyüphan.10

AJAZZ AJ099 PRO X SUPERLIGHT Nasıl ALINIR MI?

arkadaşlar linki bıraktım nasıldır daha uygun fiyatlı bir satıcı yada bu mouse için muadil bunu değilde şunu al dedikleriniz varmı birde kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtirse sevinirim...
  4. Eyüphan.10

oyun için uygun fiyatlı kablosuz mouse önerisi

arkadaşlar halihazırda msı clutch gm08 kullanıyorum kablosu plastik çok ağır ve hareket kabiliyetimi bozuyor ayrıca 10g hızlanması var sağa sola valo cs tarzı oyunlarda çok hızlı kaydırınca sapıtıp ya yukarı ya aşşağı atıyor yani bana göre yetersiz aslında üniversiteye laptopumu götürmem...
  5. Eyüphan.10

hocalar alınır mı? lütfen cevap verebilirmisiniz

lol oynayan bi arkadaşıma hediye alacağım fiyat bu seviyelerde kablosuz rgb ve siyah olması önemli bu mouse alınır mı? yada yerine önerebileceğiniz başka bir mouse varmıdır şimdiden teşekkürler...
  6. Eyüphan.10

f/p kablosuz gaming mouse önerisi

arkadaşlar kablosuz mouse almak istiyorum bütçe 1000 tl öneriniz varmıdır siyah kablosuz mouse 1706971775 @batwwoo hocam yardımcı olabilirmisin fikrin varmıdır 1706971795 @MuratTheFounderOfGariban ustam yardımcı olabilirmisin
  7. Eyüphan.10

1000 tl altı bütçe de kablosuz oyuncu mouse önerisi

arkdaşlar şuanda msı gm08 mouse kullanıyorum kablolu olması ve sensörünün yavaş olması sıkıntılarım elime tam oturuyor aslında ama g kuvveti az olduğundan çok hızlı döndürüğümde mouse yukarı kayıyo feci şekilde almışken güzel bir şey alayım diyorum 1000 tl altına kablosuz logitech superlight...
Top Bottom