Arama sonuçları: *

1. B

Ekranı İGPU'ya Bağladığımda Ana Ekranı DisplayPort'a Alma

Sistemi onboard üzerinden açmak istediğimde iki çıkış var HDMI ve DisplayPort.Açılırken ilk baştaki BIOS'a girme seçenekleri sadece HDMI çıkışından geliyor ben bu görüntüyü DisplayPort üzerinden görmek istiyorum
  2. B

BİOS Siyah Ekran

Bilgisayar normal açılıyor fakat bios a girdiğimde görüntü gelmiyor siyah ekran var 1589804912 Asus tuf z390-pro
  3. B

Arctic MX-4 Kullanma tarihi

Peki ne kadar kullanma tarihi vardır kaç yıl
  4. B

Arctic MX-4 Kullanma tarihi

İnternetten yukarıdaki ürünü alcam katı olduğunu biliyorum fakat bazı kişiler çok katı yazmış ürünün tarihi geçme imkanı varmı yoksa normal halimi öyle
  5. B

Sıvı soğutma radyatörde öndeki metaller yamuldu

Sıvı soğutmamın radyatörünün ön kısmındaki kıvrımlı metallerin 2 3 kıvrımını fanları sökerken yanlışlıkla yamulttum. sıkıntı çıkarırmı nasıl düzeltebilirim
  6. B

Oyunda CPU Sıcaklığı 80 dereceye CPU Package Sıcaklığı 90 Dereceye çıkması

İşlemci testinde 100% yükte 97 dereceyi gördüm
  7. B

Sökmeden anlamanın bir yolu yokmu çünkü söktüğüm zaman galiba termal macunu yenilemem gerekiyormuş
  8. B

Oyun oynarken yukarıda yazdığım sıcaklıkları alıyorum sıvı soğutmam var ama oyunu kapattığım anda 40 dereceye düşüyor .
  9. B

DP to HDMI dönüştürücü veya kablo önerisi(4K 60Hz)

DP to HDMI kablo veya dönüştürücü öneriniz var mı? (Konuyu açıcak en uygun başlık burası gibi gözüküyordu yanlış yere açtıysam lütfen uyarın)
Top Bottom