Arama sonuçları: *

1. B

MSI ARGB 8 Portlu Kontrolcüyü Mystic Light'tan Nasıl Kontrol Edeceğim?

Tamamdır, teşekkür ederim :). Ayrıca amazonda arattım genellike RGB'den ARGB ya da 3 RGB/ARGB kabloyu tek RGB/ARGB çıkışına çeviren kablolar var. Kontrolcüyü almaktan başka çarem kalmadı galiba :D.
  2. B

Evet öyle aldım ama arkaya da tekli olarak aynı model fan aldım. 1606042480 Gerçi alacağım bu hafta içinde.
  3. B

Cooler Master Sickle Flow 120 ARGB ve Xigmatek Windpower Pro ile gelen fanlar, modellerini bilmiyorum ama ARGB olduklarını biliyorum.
  4. B

Amazon'un yurt dışı sitelerinde ne diye aratırsam bulabilirim? 1606042172 İşlemci soğutucumun 2 tane fanı, 4 tane kasa fanım.
  5. B

Abbbov napalım, gerçi BIOS'tan kontrol edebilirim fan hızlarını dimi? Bana şuan en çok o lazım. Işığı falan geçtim hepsini tek bir mod'a alırım en kötü.
  6. B

Haydaa. Bari fanları nereden kontrol edebilirim? Ya da bunu almak yerine 6 fan için ayrı ayrı ARGB'den RGB'ye dönüştürücü mü almalıyım?
  7. B

Arkadaşlar 150TL'ye MSI'ın ARGB kontrolcüsünü sipariş etmeyi planlıyorum çünkü fanlarım ARGB lakin anakartım RGB destekliyor. Bu ürünü aldıktan sonra 6 tane fanmı bu ürüne bağlayacağım ama ben bu ürünü Mystic Light'tan nasıl kontrol edeceğim onu bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  8. B

Cooler Master SickleFlow 120 Alınır Mı?

Hayır öne takacağım, kasayla gelen fanları kontrol edemediğim için değiştireceğim. Ne RPM'i kontrol edebiliyorum ne de renklerini.
  9. B

Xigmatek Beast 1605963128 Normalde planlarımda yoktu gezerken denk geldim.
  10. B

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim fan alınır mı? İtopyada indirim olduğu için İtopyadan alacağım. En fazla 300TL'ye bu fiyatta başka 3IN1 fan önerir misiniz? Cooler Master Sickle Flow 120
Top Bottom