Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X 8900 TL VATAN BİLGİSAYAR

4060 hocam ne kadar ısınabilir ki? Ben 2 aydır kullanıyorum 65-66 üstünü görmedim sıcaklıkta.
  2. Çatlı Reis

Ben oyunlarda 66 derecenin üstünü görmedim hocam 2 aydır
  3. Çatlı Reis

Gerçekte de öyle.
  4. Çatlı Reis

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

10 günde geldi bana.
  5. Çatlı Reis

Furylevel Z1 vs AJ159 Pro vs VXE R1

Dediğim gibi kullanmış olsam fikrimi söylerim ama R1 hakkında bir şey bilmiyorum.
  6. Çatlı Reis

Yani ajazz güzel ürün ama 1600tl eder mi bilmiyorum. İkisi arasındaki karşılaştırmaları izlediniz mi? Özellik olarak falan birbirlerinden ne gibi farkları var?
  7. Çatlı Reis

R1 kullanmadım bilmiyorum. Ben ucuza aldığım için bana göre en iyisi şu an ajazz 159 pro hocam.
  8. Çatlı Reis

Hocam ben Z1 ve ajaz159 proyu güncel olarak kullanıyorum. Click hissiyatı olarak ajazz benim daha çok hoşuma gitti. Ama z1'e göre daha ağır bir mouse. Z1 ise hafif ve click'leri sesli olan bir mouse. Yani gece ev halkı mouse'a ard arda tıklamanızdan rahatsız olabilir. Ayrıca z1'de yaşadığım bir...
  9. Çatlı Reis

BU SİSTEM 27K'YA ALINIR MI ?

Ben aynı sistemi ramleri 16gb 5600mhz Corsair RGB ve 1Tb sdd yaparak 26bin'e almıştım 1 buçuk ay önce. Tabii kasa ve PSU daha farklıydı. Yanına da dark freezee x123 soğutucu almıştım 600TL'ye toplam 27 bine gelmişti. Şimdi dediğim değişiklikleri yaparsan 30'u bulur gibi geliyor. Muadili yoksa...
  10. Çatlı Reis

Aynı dediğin gibi hocam.
  11. Çatlı Reis

Fury Level z1'e göre ağır geldi bu da bana.
  12. Çatlı Reis

Benimde elime bu gün geçti. Alışmaya çalışıyorum hocam. Bana biraz ağır geldi diğer kullandığım mouse'a göre. Ayrıca avuç içinin oturduğu yer daha bi garip. Clickler ise çok daha tok ve sert hissettirdi bana.
  13. Çatlı Reis

Hocam 1 buçuk metre kablonun boyu.
  14. Çatlı Reis

Tek fark 8k değil diye biliyorum. Tuşlarda da farklılıklar var sanırım. Hissiyat olarak.
  15. Çatlı Reis

Normalde haklısınız ama fiyat bedavaydı bu ürünün. İlerde nasipse ekranı 360hz vs. yaparsak 8k'yı daha verimli kullanırız.
  16. Çatlı Reis

1k yeter hocam bana. Sonuçta elde edemeyeceğim bi performans için mouse'un şarjını çabuk bitirmeye gerek yok.
  17. Çatlı Reis

Bi bakarım hocam. Ben zaten 8k da kullanmayı düşünmüyorum. 2k'da kullanırım muhtemelen. 165hz ekran ile 8k farkını hissedebileceğimi sanmıyorum çünkü. İşlemciniz neydi bu arada?
  18. Çatlı Reis

Tam ölçü veremem hocam evde değilim şu an. Eve geçince bakayım.
  19. Çatlı Reis

Hocam 1m'den uzun sanırım.
  20. Çatlı Reis

Daha henüz kullanma fırsatım olmadı hocam. Bağladım pc'ye şarja bıraktım akşam eve geçince denerim.
Top Bottom