Arama sonuçları: *

1. YPoine

Yardım Ben bu parayı nasıl çekiceğim

uçuyorsun melih bak bak
  2. YPoine

Hangi spor programını seçmeliyim 💪lı abilerim yardım

ben program 2 şeklinde yapıyordum çok verim almıştım, itiş gününde bazen omuzu ilk sıraya koyuyorum çünkü sürekli göğüs başlayıp enerjimi çok harcayınca kaliteli bi omuz antrenmanı geçmiyordu
  3. YPoine

Philips envia 27m2n3200 kendi kendine kapanıyor?

Güç kablosu değil de görüntü için hdmi veya displayport temazsızlık yapıyor olabilir mi ben de aynı monitörü kullanıyorum da bende ya afk bırakınca bazen kapanıyor ya da işte hdr falan aç kapa olduğunda. Ki öyle durumlarda zaten 1-2 saniyelik ekranda hdr on off yazıyor "GPU Driver resetleme...
  4. YPoine

Philips envia 27m2n3200 kendi kendine kapanıyor?

uyku moduna alıyor olma ihtimali var mı
  5. YPoine

M2 SSD BİR SÜRE SONRA ÇALIŞMIYOR

Sorunu çözdüm. İleride belki biri aynısını yaşar diye çözümümü anlatıyorum. Yabancı forumlarda vs aynı sorunu yaşayan birkaç kişi olmuş bazıları çözümü harici kullandıkları psu kablolarını değiştirerek bulmuşlar Bendeki çözümü 2. monitörümün hdmi kablosunu sökünce düzeldi. Bu kadar evet, ekran...
  6. YPoine

2K monitör alınır mı??

Bende 3060ti var ileride yükseltirim diye 2k monitör aldım ve mutluyum. Aklında bulunsun 1080p oyunu açınca bayaa kötü duruyor yani 2k monitörde 1080p açarım diye düşünüyordum ama kesinlikle normalden de bi tık daha çamur gibi duruyor. 1080p yüksek oynayacağıma 2k düşükte oynarım veya 2...
  7. YPoine

Discord'a Alternatif Ne Kullanabilirim?

Guilded var arayüzü yakın ama orda da arada ping çıkıyor ses kalitesi vs iyi değil.
  8. YPoine

oyun açmaya çalıştığım zaman 50-den 51 52 oluyor. crystal testde sıcaklıklar 80'e kadar çıktı sonlara doğru biosdan nvme raid ayarını açtım artık aygıt gözükmüyor hatası falan yok ama yine oyun vs açılmıyor
  9. YPoine

Çabalarınız ve yardımınız için çok teşekkür ediyorum. İyi geceler 1736842257 Diğer slota taktım ama orda m2'yi görmüyor. Tekrar eski slotuna taktım ve sorun devam ediyor
  10. YPoine

anakart ayarlarım ve m2'yi taktığım slot. bu da problemin örnek videosunu da yüklüyorum ürün sorunluysa bugün iade veya değişim isteyeceğim incehesaptan
  11. YPoine

bios sürümüm anlık 3702 baya önce kurmuştum geçen gün acaba yenisi geldi mi diye de baktım yani ondan eminim dosyası bile duruyor chipset driverını tekrar kurdum yani şuan çalışıyor ama ne zaman gider veya gider mi bilmiyorum çünkü normalde de random bi anda gidiyordu Yine gitti :/ Genellikle...
  12. YPoine

mesela sistemi aç kapa yaptım şuan çalışıyor ama birazdan gider galiba . Anakart driverı son sürüm sadece sata driverlarını tam kuramamış olabilirim o da elle kurulum yapınca komple m2 gidiyor bir de bunların hangisini kurmam lazım bilmiyorum raid mi cfg mi yoksa bottom mu
  13. YPoine

r5 5600
  14. YPoine

Bugün yeni sipariş verdiğim kingston kc3000 m2 elime ulaştı sisteme taktım. HD tune ve crystaldiskten testlerini de yaptım herhangi bir sorun yok ama pc açıldıktan bir süre sonra kendi kendine m2 gidiyor. Yani sürücüler kısmında gözüküyor ama bir dosya atmaya çalıştığımda veya ordaki dosyayı...
  15. YPoine

200 FPS OYNARKEN ANDA 10 FPSE DÜŞÜYOR ÇÖZÜMÜ VAR MIDIR

ben ilk 4k da yaşadım aynısını lolde 30fps oluyordu meğersem benim cpu yemiyormuş. hatta bi konuda işlemci kullanım farkını paylaşmıştım %20-30 arası farkediyordy r5 2600x'de
  16. YPoine

200 FPS OYNARKEN ANDA 10 FPSE DÜŞÜYOR ÇÖZÜMÜ VAR MIDIR

mouseyi 2k hz veya 1k'ya alırsan fps drop gider büyük bir ihtimal
  17. YPoine

Yeni sistem alsaniz ilk hangi oyunu oynardiniz?

rdr2 1080p de ne yaparsan yap bi çamurluk oluşuyor anca 2k ile daha keyifli oluyor 2k'yı bekle bence
  18. YPoine

Battlefield 1 alınır mı?

30 dolar olsa bile alınır bence. karşı takıma atsa bile takım değiştirebiliyorsun sıkıntı olmaz yani
  19. YPoine

Yardım AptekTeknoloji denen firmanın sahtekarlığı ve müşteriyi mağdur etmesi

amazondan aldım ya sıkıntı olur mu ki? kapıda kontrol etme şansım olmaz büyük bir ihtimalle
  20. YPoine

Yardım AptekTeknoloji denen firmanın sahtekarlığı ve müşteriyi mağdur etmesi

daha dün monitör aldım gelince baya bi kontrol ederim, geçmiş olsun
Top Bottom