Arama sonuçları: *

1. T

Anakarttaki bu kablo nasıl çıkıyor

Ya fan almıştım da takacağım yerin tam üstünden geçiyor bunu nasıl çıkartabilirim büyük kalın kablo olan
  2. T

120mm kasa fan önerisi

Hocam bunların içinden vida çıkmadı nasıl yapacağız? Sizi bekliyorum hocam ben anlamadım😃😃 Heryer karman çorman kablolar birbirine girdi 😁gücü verince rgb çalışmıyor.
  3. T

Hepsijet gönderi alındı ne demek?

Eyvallah hocam
  4. T

Ankaradayım :D
  5. T

Bilgisayar parçası almıştım reis heycanla bekliyorum 1 haftadır😁😁
  6. T

Gönderi alındı ne demek? Teslim mi edilmiş anlamadım. 3 gün önceydi tahmini teslimat günü
  7. T

DDR 5 LAPTOP MU DDR4 MASAÜSTÜ MÜ

Ben her türlü masaüstü seçerim laptop dert paket
  8. T

2 Sistem Arasından Hangisi

Hangisi daha performanslı olur? https://www.gaming.gen.tr/urun/390185/nova-13100f-intel-i3-13100f-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Diğeri bu...
  9. T

25k Sistem tavsiyesi

25kya arkadaşıma sistem dizeceğiz. Monitörü falan yok Max 27ye kadar monitör dahil sistem önerir misiniz? onu üzmesin yeter.
  10. T

Bios güncellemeyi isterken hata veriyor

çözdüm hocam eyvallah 1.1miş
  11. T

tamam hocam b650m s2h
  12. T

anladım hocam hangisini yüklemem lazım rev 1 mi
  13. T

rev ne demek 1739215607 anlamadım hocam
  14. T

Hocam zahmet olmazsa bakarmısınız en son hangisi? Araştırdım bulamadım Gigabyte b650m s2h
  15. T

Şöyle bir hata alıyorum en son GiGabyte B650m s2H en son 2024 8. ayında güncellemişim 2025te gelen güncellemeyi yapmak istedim ama şöyle bi hata alıyorum sebebi nedir
  16. T

120mm kasa fan önerisi

reisim oraya kaç tane sığar sence. Altından geçersem 2 tane takamam oraya? fotoğraf bulamadım da şunu koyayım en üstten geçirsem yetişir mi acaba
  17. T

120mm kasa fan önerisi

tamam hocam. İşaretlediğim kabloyu diyorum hocam onun oraya fan takmak istemiştim
  18. T

120mm kasa fan önerisi

hocam farkettim😃 Sipariş verdim yarın gelecek. İlk güce vereceğim rainbow yanarsa sıkıntı yok sadece rainbow yanması yeterli benim için. Eğer yanmazsa o çoğaltıcıyı alıp bağlayacağım 1739102257 hocam şu sağda gördüğünüz anakart güç kablosumudur nedir ben o fanı oraya takmak istiyordum ama o...
  19. T

Bu alacağım kasa fanı kaç pin?

Oh şükür kurtuldum kısaca özet geçeyim şimdi. 4 adet fan alıyorum 2 alt 2 yana, 4ünü birbirine birleştiriyorum tek bir giriş elde ediyorum direk güce verdiğimde çalışıcak değil mi başka bişey yapmama gerek yok herhalde. Birde birleştirmeye aparat falan bişey çıkıyor mu yoksa onuda mı ek olarak...
  20. T

Bu alacağım kasa fanı kaç pin?

hocam renkleri kontrol etmeye gerek yok zaten rainbow sabit yansa yeter. Güce verince otomatik rainbow yanıyorsa mükemmel olurdu
Top Bottom