Arama sonuçları: *

1. ekremabi

Yardım ACİL Basilisk X Hyperspeed vs g603

Arkadaşlar merhaba normalde gereksiz yardım etiketli konu açmam. Ama bu önemli hemen almam lazım. Basilisk X hyperspeed mi daha iyi yoksa Logitech g603 mü? 1611060862 @zbabomen reis bi seri bakabilir misin müsaitsen?
  2. ekremabi

RGB Mousepad Önerisi

Arkadaşlar merhaba max 200 lira bütçeli RGB mousepad arıyorum. Gönül isterdi ki SS QCK Prism alalım fakat 500 liradan başlıyor. 90×40 veya 80×30 boyutlarda RGB mousepad önerilerinize açığım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  3. ekremabi

Razer Basilisk X HyperSpeed vs SteelSeries Rival 3 Wireless vs G502

Arkadaşlar merhaba. Bu üç mouse arasında kaldım. Normalde tercihim kablosuzdur fakat G502'nin özellikleri baya iyi. Elim de biraz büyük. Sizce hangi fareyi alayım? Veya başka önerileriniz var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. ekremabi

FREE WHEEL BULUNAN MOUSELAR.

Arkadaşlar merhaba. Şİmdi bu başlık ne sen ne diyorsun diyeceksiniz. Açıklayayım. Çoğu mouse'un scrolu sert oluyor ve çevirirken elim acıyor artık. Tahriş olmuşluğu bile var. Bu nedenle böyle rulman gibi dönen scrollu mouselara free wheel mouse deniyor. Kolay çeviriliyor scrolları. Bildiğiniz...
  5. ekremabi

FARE ÖNERİSİ Bütçe 570₺

Arkadaşlar merhaba, Dün açtığım konuya cevap gelmedi o nedenle 2. kere konu açıyorum. Max 570 lira bütçeli WIRELESS fare arıyorum. Oyun için. Yardım ederseniz çok sevinirim.
  6. ekremabi

570 TL Wireless Mouse Önerisi

Arkadaşlar merhaba iyi günler dilerim. Artık kablolardan gına geldiği için wireless ürünler tercih ediyorum. Bu konu mouse için de geçerli. Max bütçem 570 liradır. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Benim aklıma şu mouselar geldi...
  7. ekremabi

450-500 TL aralığında mouse

Gençler selam. Bugün bir arkadaş bana 450-500TL aralığında mouse sordu. Ben ilk başta kalakaldım 500 liraya mouse mu olur diye ama sonra uzun gidecek bir şey aradığını söyledi. E ben de durur muyum direk geldim buraya sorayım dedim. Çokça konu var bu konu hakkında kusura bakmayın ama belki daha...
Top Bottom