Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

3500TL Sistem Tavsiyesi

Maalesef babamın bilgisayar almayı hoş karşılamadığı için 3500TL geçmeyecek şekilde sistem önerebilir misiniz? 240 gb ssd elimde var. (2.Ele hoş bakmıyor.)
  2. NxOnSLyr

Günümüzde Orta Performanstaki Bir Sistem Ne Kadar Olmalıdır ?

Günümüzde orta performanslı bir sistem için bütçe
  3. NxOnSLyr

Bilgisayar Toplama

Tekrardan Selamun aleykum arkadaşlar Birçok kez form açtım ve büyük ihtimalle son kez açıyorum satın almayı düşündüğüm sistem bu şekilde önerilere açığım 1 2 gün içerisinde babam sözünden dönmeden sipariş ettirmem lazım AMD 5 1600 AF Gskill 8gb ddr4 3000mhz Gigabyte b450m s2h Sapphire radeon...
  4. NxOnSLyr

Dolar Artışı

Merhaba arkadaşlar ben 3000-4000TL arası sistem istemiştim ama şimdi fiyat değişimlerine bakınca dolarla birlikte fiyatlar baya bir arttı şimdi sorum ben bu bilgisayarı aldıktan sonra dolar düşerse pişman olurmu yum ama şöyle bir durum var babam fikrini değiştirmeden önce aldırmam lazım bundan...
  5. NxOnSLyr

Toplama bilgisayar

Merhaba arkadaşlar artık forum açmaktan sıkıldım ama son kez form açıyorum satın almayı düşündüğüm sistem bu şekilde Sapphire radeon rx5500 xt 4gb AMD ryzen 5 1600soket AM4 3.2-3.6Ghz Gskill 8gb ddr4 3000mhz Gigabyte B450M s2h SanDisk 240gb ssd Seagate 500gb hdd High power 500w LG 22mk monitor...
  6. NxOnSLyr

Toplama bilgisayar

Selamlar arkadaşlar Öncelikle anlamadığım için bu konuyu açtım Sizlerden en fazla 3600TL lik bir kasa önermenizi istiyorum kasanın ışıklı olmasına gerek yok ışık sevmiyorum Şayet olursa İnternette gördüğüm kadarıyla rx570 8gb ekran kartı güzel gibi gözüküyor Bu ekran kartını içeren bir sistem...
  7. NxOnSLyr

1600 ve RX 570'li Sistem

Arkadaşlar çok acil olarak Bir sistem söyleyip dar boğaz yaparım onu söylemeniz istiyorum benim bir bilgim yok 240gb ssd 8gb gskilln 3000mhz AMD ryzen 5 1600soket AM4 3.2-3.6Ghz Gigabyte a320m anakart En önemlisi sapphire rx570 pulse OC 8gb Birde 500gb hdd High power 500w Bu sistemi 3600TL...
  8. NxOnSLyr

Lenovo B590 Ederi Nedir

Merhaba, https://www.incehesap.com/ucuz-lenovo-notebook-fiyati-22082/ (4gb yerine 8gb ram var) Bu laptopu kaça satabilirim 5 yıldır kullanılıyor sadece (.) tuşunda bir sorun var çıktı onun dışında şu anda sağlam kırık ve kesik yok üzerindeki intel ve nvidia etiketleri bile çıkmadı termal...
Top Bottom