Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayar topluyorum. Destek olabilir misiniz??

Dediğiniz doğruymuş hocam. Sizin kasada hoşuma gitti. Listeye aldım. Ram kısmına gelincede ordan da biraz kar elde edebilirim sağolun.
  2. E

Hocam onu 32gb yapacağım zaten. Rdr2 gibi oyunlara 16gb ram yeteceğini sanmıyorum. 4000 serisine bakış açımda bana amd öneren o arkadaş sayesinde değişti ve dar bir bütçeyle 4000 serisine para dökmekten vazgeçtim. 1080p çözünürlük demişken aklıma geldi. Monitör seçimini hala yapmadım.
  3. E

Kasaya az önce karar verdim hocam.
  4. E

1k'dan bir şey olmaz. Bunu alabilirim. Hocam bu kasaya benim parçaların hepsi sığar değilmi?
  5. E

Peki hocam listemi güncelledim ana kart yerine sizin dediğinizi alacağım. Maalesef ikinci ele sıcak bakmıyorum. Sağolun :)
  6. E

Onları seçtim. Ekran kartını biraz tartışmam lazım. Bir de fiyat performans bir kasa lazım. Onada bakarım. Bu arada 7700xt için sıvı soğutma abartı olur mu?
  7. E

Hocam 7800xt çok pahalı. Bütçemde geniş değil zaten. Ekran kartı olarak 7700xt almayı kesinleştirdim neredeyse. Kasa öneriniz var mıdır?
  8. E

Kablolu Mouse Ile Kablosuz Arasındaki Fark Nedir?

Haklısın. Bende pek olmuyor ama kişiden kişiye değişir. Hangi mouseu kullanıyorsun?
  9. E

Bana göre ağırlık abartı olmadığı sürece önemli değil. 1-2 saate alışırım.
  10. E

Aslında pilli olsa bile olur. Benim kullandığım bir pilli mouse var. Günde en az 2 saat kullanıyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır pilini hiç değiştirmedim.
  11. E

Performans açısından tabi ki kablolu ama rahatlık açısından kablosuz. Şahsen arada pek bir performans farkı yok. Şarj sıkıntısıyla uğraşmak sıkıntı değilse kablosuz al. Benim tercihimde kablosuz bu arada.
  12. E

Geçenlerde "40k bütçe ile bilgisayar" adında bir konu açmıştım. Ben bir kasa taslağı oluşturmuştum. Ancak çoğu kişi kasayı beğenmedi. Bir arkadaş ise tam olarak şunu yazmıştı: Ekran kartı: https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,294197675.html İşlemci...
  13. E

Öneri Işsizim işsizim işsizim

Git bir berberin yanına çırak ol. Hem nerden bilirsin, belki kendi dükkanını açarsın ilerde.
  14. E

USB çoklayıcı ile pubg mobile oynamak

Rica ederim.
  15. E

USB çoklayıcı ile pubg mobile oynamak

Emin değilim ama telefonda mouse ve klavye ile olması zor olabilir.
  16. E

40K bütçe bilgisayar.

Teşekkürler. Monitör için daha fazla seçenek var aslında. Seçiminizi kötülemek istemiyorum. Atarsanız sevinirim. Buda iyiymiş. Birde bi yerde sıvı soğutucu fazla gelir diyorlardı. Doğrumudur?
  17. E

40K bütçe bilgisayar.

Ddr4 daha iyi yazdım. Biraz yanlış anlaşılmış. Fiyat açısından demiştim. Bütçem geniş değil. Zaten parçalarıda 1 yıl içerisinde zor toplarım. O yüzden ddr4 demiştim.
  18. E

Yardım Roblox sizce açılırmı? açılmasını beklemek mantıklımı?

En 2-3 sene daha açılmaz bence.
  19. E

40K bütçe bilgisayar.

Tavsiye verebilirmisiniz
  20. E

40K bütçe bilgisayar.

Kasa ve monitör değişsin istiyorum zaten. Tavsiye almak için geldim sonuçta. 1738417184 Daha iyi nasıl olabilir peki?
Top Bottom