Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Klavye Önerisi

Tesekkurler
  2. M

Yardım Klavye Önerisi

Membran olursa bu ikisinden birini düşünüyorum. https://www.itopya.com/razer-cynosa-lite-layout-tr-gaming-klavye/ (indirimde şu an 250TL)...
  3. M

Yardım Klavye Önerisi

yok hocam o kadar cıkamam indirimlerle corsairin 600 iniyor itopya da öyle bir sey alırım 450 o markaya vermek yerine. tesekkur ederim dönüşün için
  4. M

Yardım Klavye Önerisi

Markası nedir hocam ürünün
  5. M

Yardım Klavye Önerisi

Arkadaşlar selamlar, 200-300 arasına bir klavye almak istiyorum bütçeyi arttırabilirim ama pro oyuncu değilim klavye tepkimesi iyi olsun geri bırakmasın beni yeterli. Oynanacak oyunlar Lol, Cs ve Warzone gibi düşünebilirsiniz. Kafamda 3 farklı tercih var. 1. Logitech G213 ve Razer Cynosa Lite...
  6. M

Donanım Arşivi Yeni Sistem

Meraktan değil bu soruyu sormamın tek sebebi. elimde olan laptopumu satıyorum alıcısı çıktı ama sistem hakkında bilgisi olan varsa bilgi alıp beni tatmin edip etmeyecek bir sistem mi onu araştırmaya çalışıyorum. Böyle gereksiz şeyler yazıp konuyu meşgul etme.
  7. M

Düşük bütçeli olmayacak fiyat performans olacak dedi diye hatırlıyorum. Ryzen 5 mi olur 7 mi olur orası önemli biraz benim için. 1591909493 Çok teşekkürler!
  8. M

Yeni gelecek sistemde 3700x gelme durumu var mı sizce? Yoksa 3600 mü olur?
  9. M

Ekran Kartı Anakart Kablosunu Sıkıştırıyor

Teşekkürler bilgi için 1589466596 Hocam Kabloya baskı uyguladığı için yamuluyor biraz o da sanki soketi zorluyor gibi gözüküyor
  10. M

Ekran Kartı Anakart Kablosunu Sıkıştırıyor

Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın hazır sistemi geldi. Ekran kartını taktığımızda, anakartın altında bulunan kabloya baskı yaptığını gördük. Bu sorun oluşturur mu?
  11. M

AMD İşlemci seçimi

3600x için soğutucu olayı kafa karıştırıyor sadece. Soğutucu gerekecekse 3600x yerine 3700x tercih etmek çok daha iyi olacak. Aynı şekilde düşük bütçede de 2700x.
  12. M

Ne zaman pc toplamalıyım?

Böyle bir hazır kasa var. Bana iyi geldi fiyat olarak. Bilgisi olan bilgilendirebilir eksi artı yönlerini. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-msi-rx-5700-gaming-x-b450m-a-pro-max-kingston-480gb-gskill-16gb-ram.html
  13. M

AMD Ryzen 7 2700X

nerede hocam indirim
  14. M

AMD İşlemci seçimi

Teşekkürler cevabınız için
  15. M

AMD İşlemci seçimi

cevaplarınız için teşekkürler. stok fan ile 3600x çok ısınır mı ekstra soğutucu almadan kullanılabilir mi? (video edit gibi işlemler olacak ara ara)
  16. M

AMD İşlemci seçimi

Evet öyle gözüküyor renderda çok az geride kalabiliyor ama 2bin 3600x e verene kadar 2300 3700x e vermek daha mantıklı olmaz mı ikisi arasında? Bana sanki 2700x vs 3700x gibi karşılaştırmak doğru olabilir gibi geldi fiyat anlamında
  17. M

AMD İşlemci seçimi

Arkadaşlar merhaba, 1400TL ye Amazon'da 2700x var. Bu fiyata almak mantıklı mı? 1600TLye de 3600x var ama 3600x alınca yanına soğutucu da almak gerekiyor ortalama 2000TL oluyor fiyatı. Kampanyalarla 3700x fiyatı 2300TL civarına düşebiliyor o yüzden 3600x çok mantıklı gelmedi bana. Sizlerin...
  18. M

Öneri Anakart seçimi

Önereceğiniz bir anakart modeli var mı? Bilgim olan bir konu değil maalesef.
  19. M

Öneri Anakart seçimi

Merhaba arkadaşlar, Gigabyte X570 UD AMD X570 4000 (OC) MHz ATX Bu anakart nasıldır? Aynı fiyata tuf pro b450 ya da msi tomahawk max var. Hangisi tercih edilmeli?
  20. M

Photoshop İşleri İçin Toplama PC

İşlemci 2700x Anakart B450 ya da x470 anakart Ekran kartı rtx 2060 Ram 2x8 cl16 3200mhz 512 m2 ssd Oyun ve render için bu şekilde bir sistem işimi görecektik 3 yıl sanırım. Üstünde düzeltme ya da marka önerisi yapacak olan arkadaşların tavsiyelerine açığım. not: yakın bir arkadaşım i5...
Top Bottom