işlemci doğru bir şekilde oturmuş ise pinlerde yamulma vs yok ise birde işlemci üzerinde köşelerden birinde üçgen işareti olur ondan anakarttada olur işlemci üzerindeki üçgen anakarttaki üçgenle aynı yönde ise sorun olacağını düşünmüyorum
2 gün önce tam tarama yaptirdim 9 10 tane trojan sildi 10 dk önce birdaha tam tarama yaptım 1 tane daha sildim anlamadım virüs varmı yokmu kaspersky yüklü
mesela zula oynuyorum ekran kartı yüzde 40 50 civarı işlemci 30 40 civarı oluyor ama fps 130 larda geziyor bazen anlık çıkıyor çoğu oyunda böyle ısınma yok monitör 180 hertz ama sistem tam kullanmıyor sistem imzada
2 3 dal daha içince anladım hocam doldurma sahte ürün
1737934101
daha almam hocam zaten konuyu okuyanlarda almasın eski paketin tadına bakayım gibisinden bu eski paket görünümlü bile değil
ekran kartı fırınlama yöntemi var ama riskli kart tamamen susabilir daha önce bende bi karta yapmıştım düzeldi ama farklı bi karta yaptığımda yanmıştı sorumluğunu kabül ederseniz yapın
https://www.pttavm.com/gameforce-liquid-beyaz-7x120-mm-fanli-rgb-kumkontrolculu-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-804673537?srsltid=AfmBOoo9r-8v2W8ylMvVb1LOfoHnihfJznRt0OB0x5pLXHr5aWUqfgtmC0U
bu kasa alınır mı? veya önerilerinizi bekliyorum