Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Rust'tan VAC ban yer miyim???

Rustta oynadığım sunucuda herkes makro kullanıyor ben de açmayı düşünüyorum fakat steam hesabım çok değerli geforce now ile makro kullansam yine de vac ban yeme riskim bulunur mu? Kullanıp da banlanmayan var mı?
  2. aragonattt

3 4 kişi PvP yada PvE oyun önerisi

3 4 kişi oynayabilceğimiz PvP yada PvE oyun öneriniz varsa arkadaşlar var mı önerileriniz Valheim Rust Green Hell Pubg Fortnite Valo -Cs LoL Forest The Hunter Gta V Raft Forza Harici oyunlar olursa sevinirim aklıma gelmeyenler de vardır oynadıklarımız arasından bunları eledim ben sizin...
  3. aragonattt

Bottler3000 nasıl bir şey

Bu oyun 5000 lira olarak gözüküyor nedir acaba bu arkadaş
  4. aragonattt

Nba 2K'e neden rakip yok

Arkadaşlar ben çok merak ediyorum da bu NBA oyununa karşı neden bir rakip yok. Mesela Fifa ve Pes gibi futbolda varken... Nba sadece Amerikayı kapsarken içinde Eurolig vb turnuvalar olan avrupa ligleriyle dolu bir oyun neden yok merak ediyorum var mı bu soruya cevap?
  5. aragonattt

NBA 2K21 yükleme ekranı çok uzun

Epic games sağ olsun bedavadan nba 21 imiz oldu da oyun yaklaşık 15 dakikadır daha başında amblemleri falan anca geçti elinde topla bi abimiz duruoyr şimdi herhangi bir eylem gerçekleştirme seçeneğim yok kaldım öyle ilk açılışta falan normal mi bu?
  6. aragonattt

Resident Evil Village'dan yeni trailer(İnceleme)

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan showcase etkinliğinde Capcom yeni Resident Evil oyunu için bir trailer(fragman) daha yayınladı. Bu fragmanda da Chris'in Mia'yı öldürdüğünü önümüze atıyorlar ve bu işin altından nasıl kalkacaklar oyunun kalitesini ne kadar aşağı çeker diye düşünmeden edemiyorum...
  7. aragonattt

Resident evil Village sistem gereksinimleri belli oldu

7 Mayıs 2021de dijital platformlarda yayına geçecek yeni Resident evil oyununun sistem gereksinimleri steam üzerinden açıklandı. Benim de forum üzerinde daha önce yaptığım incelemede de öngördüğüm üzere minimum ekran kartı önerisi 4 Gb VRAM e sahip Gtx1050ti oldu. Oyun öncesi incelememi okumak...
  8. aragonattt

Oyunda 1 bilgisayarda 1den fazla oturum açma

Bir oyun oynuyorum ve oyun 1 pcde max 1 hesap ile açılıyor o yüzden sanal makine harici başka oturum olarak göstererek bilgisayarımda farklı oturumlar açıp oyunu açmam gerekiyor bunun için önerebileceğiniz bir program veya yöntem var mı?
  9. aragonattt

Öneri Oyun Öneri Postu Yağdırın

Abi allah aşkına oyun önerin iyice boşlukta kaldım ya yağdırın
  10. aragonattt

Speedrunners 2 kişi oynama

Speedrunners aynı klavyeden 2 kişi oynanıyor mu yani ateş ve su gibi mesela biri wasd kulkanırken biri yön tuşlarıyla?
  11. aragonattt

detroit become human kasma sorunu

RX 570 4 gb ryzen 5 1600 AF 8GB 2400 mhz ddr4 ram Ben bu oyunu oynayamıyorum arkadaşlar bu sistemle oyunun kendi içinde önerdiği ayar orta yüksek ben en düşükte bile habire drop yiyorum anlayamadım da çözemedim de var mı yardımcı olacilecek. Gpu sürücüm güncel.
  12. aragonattt

Yardım Fifa 21 aile paylaşımı sorunu

Arkadaşımlşa ortaklaşa fifa 21 aldık fakat aile payalşımımız olmasına rağmen üstüne kütüphanemde gözüküyor rağmen satın al butonu çıkyıor indiremiyorum oyunu.
  13. aragonattt

Resident evil 2 Grafik ayarları

PlayStationdaki grafik ayarlarının aynısını bilgisayarda yapmak istiyorum fakat playstation da grafik ayarlarını göremiyorum. Oyun playstation 4 te hangi grafik ayarlarını kullanıyor bilen var mı??
  14. aragonattt

Rocket lig Arama sınırı

Rocket ligde arama sınırına ulaşıldı hatası alıyorum arkadaşımdan gelen daveti kabul ettirmiyor oyun bilgisi olan var mı??
Top Bottom