Arama sonuçları: *

1. K

17K Toplama sistem önerisi

12100 f daha uyguna geliyor mantıklı olmaz mı?
  2. K

17K Toplama sistem önerisi

İtopyadan sistem sipariş vermiştim 15 güne yakın kargoya verdiklerini öğrenince iptal edip sistem toplamaya karar verdim. Sistem toplama hakkında yardımınızı istiyorum. 17K bütçem var güzel hazır sistemlerde önerebilirsiniz. Bilgili hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.
  3. K

2. el sistem toplama

İtopyadan sistem sipariş vermiştim 15 güne yakın kargoya verdiklerini öğrenince iptal edip 2. el sistem toplamaya karar verdim. 2. el sistem toplama hakkında yardımınızı istiyorum. Teknoloji çok gelişti her şeye şüpheci yaklaşıyorum 2. el parçalar olacağı için virüslü parçalar çıkarda ben...
  4. K

Bu klavye alınır mı?

Mad68 e içim ısınmıştı aslında çok bi farkı yoktur bence
  5. K

Bu klavye alınır mı?

Hocam hikayeden çok fps oyunu oynayacağım red veya manyetik switch iyi olur bence
  6. K

Bu klavye alınır mı?

2k bütçeye ne önerirsiniz? aklımda mad68 var
  7. K

VXE R1 Pro Max Wireless Alınır mı ?

Ön satışta olmasa alacamda çok var daha ya
  8. K

14 Şubatta hazır sistemlerde indirim olur mu

Aynen kankaaa 😂😂 https://www.itopya.com/valentines-day-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-edition-12gb-32gb-ddr5-_h28282
  9. K

Öneri 2-3 bin arası klawye ve maus önerisi

Öncelikle türkçe dersi alın.
  10. K

Bu klasse mousepad alınır mı

Ne olur ki kurutmadan serse? 2. El alıcam klavyenin yanında hediye gelicek ondan soruyorum.
  11. K

Yıkadığımızda bir sorun olur mu?
  12. K

İlk defa gördüm bu firmayı 1739283672 Ne önerirsin mesela
  13. K

https://www.trendyol.com/klassegear/pro-grey-map-lines-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-770053926 Genelde rekabetçi oyunlar için ama hikayeli de oynarım. Nasıl sizce?
  14. K

Yeni sistem alındıktan sonra yapılması gerekenlerr?

Kasanın içindeki bileşenleri ben mi montajlıycam yani
  15. K

Bitfenix vardı 700 tl farkla ama tercih etmedim param kalmadığı için Kasa kurulu mu gelicek peki?
  16. K

Aldım. 1739216003 Sistem elime ulaştıktan sonra yapabileceğim her şeyi soruyorum ilk sistemim hocam
  17. K

Merhabalar yeni sistem aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir? Bilen ustalar yardımcı olursa sevinirim :) AMD100-100000927MPKAMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci4.558,45 ASUSPRIME A520M-RASUS PRIME A520M-R 5100Mhz OC DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI mATX...
  18. K

🔥İndirim Milka Oreo Strawberry Tablet 49 TL

50 tl değil miydi zaten bu 😱
  19. K

Ryzen 5 5600 ün yanına rx 6600 alırsam darboğaz olurmu?

Dar boğaz olmaz.
Top Bottom