Arama sonuçları: *

1. N

çift monitörde monitör titreme sorunu

çift monitör takılıyken ana monitörümde titremeler oluyor. monitörlerimin biri iiyama 24inç fhd ips monitör diğeri 1440x900p 17inç monitör 17inç monitörü çıkarınca titreme gidiyo ama takılıyken titreme var nedenini veya çözümünü bilen var mı? 17 inçte titreme yok 24de var sade
  2. N

Monitör titremesi problemi

iiyama g2470 monitörüne sahibim aşşırı da memnunum fakat şöyle bir sıkıntı var. oyunlarda veya film izlerken olmuyo ama masaüstünde browserda gezinirken falan ekranın üst kısmında ara ara titremeler oluyo. nedeni nedir. freesync açık veya kapalı fark etmiyo iki türlü de aynı. bağlantılarda...
  3. N

Vga monitörden görüntü almak için yardım

ryzen 5 3600 asus prime b450m-k II anakartım ve rtx3060 ekran kartım var. ikinci monitör bağlamak istiyorum fakat ikinci monitörüm vga girişli. anakarttaki vga soketinden görüntü almam için ne yapmam gerekiyor? illa dönüştürücü alıp ekran kartının hdmi girişine mi takmam gerekiyor?
  4. N

iiyama monitör kullananlar yardımcı olabilir mi?

https://www.trendyol.com/iiyama/g-master-g2470hsu-b1-24-0-8ms-165hz-freesync-oyuncu-monitoru-p-131184221?boutiqueId=587064&merchantId=180011&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.60.5...
  5. N

monitör önerilerinize açığım

son zamanlardaki fiyat dalgalanması yüzünden o kadar kafam karıştı ki ne alacağımı şaşırdım kafam oldukça karışık. tercihlerim yükseklik ayarı olabilen 144 veya 165hz 1ms curved monitör dahili hoparlör şart. veya 144hz veya 165hz 1ms pivot özellikli ips monitör dahili hoparlör şart. bu şartlar...
Top Bottom