Arama sonuçları: *

1. mfatihonur

Bu iki laptop arasında kaldım

mantıksız bu R7 8845HS vs i7 13700h arasında kıyaslama yaparsan her anlamda lenovo çok daha kaliteli bir laptop hem soğutma hem parça kalitesi acer çok basit kalır lenovonun yanında.
  2. mfatihonur

Bu iki laptop arasında kaldım

çok mantıksız ikisi de bekle bakıp atıyorum 1733214867 https://www.hpstore.com.tr/hp-victus-laptop-16-r0072nt-intel-core-i7-13700h-16gb-ram-1tb-ssd-8gb-geforce-rtx-4070-161-inc-fhd-freedos-8w8a4ea?ref=akakce&v=1.21.2 buna bakabilirsin.
  3. mfatihonur

Hangi Termal Macunu Almalıyım?

mx6 al geç satıcı hepsiburada güzel.
  4. mfatihonur

Hangi Termal Macunu Almalıyım?

mx6 daha uzun süre etkisini devam ettiriyor.
  5. mfatihonur

Hyperx Cloud Iıı Dts x Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Kırmızı

cloud 3 wireless tertemiz cok uzun pil ömrü var mikrofonu kaliteli dts ile kullanımda aşırı güzel ses kalitesi zaten müşteri memnuniyeti açısından hyperx hep tüketici yanında
  6. mfatihonur

Hyperx Cloud Iıı Dts x Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Kırmızı

düz cloud3 te de dts x var zaten dts sound unbound uygulamasını indir
  7. mfatihonur

Çözüldü✓ 4gen M2 ssd öneri yardım (b650 m-k)

aynı anakartı kullanıyorum Kioxia Exceria PRO kullanıyorum kc3000 de aynı seviyededir.
  8. mfatihonur

30.000TL 12 Taksit Laptop Önerisi

uzak dur ekran kartı watt'ı vs. çok düşük msi düşük seviye laptplarını tercih etmemelisin.
  9. mfatihonur

Yardım Iphone 11 telefonumun ekranı karardı

telefonuma anlamadığım bir şekilde sarjda dizi izlerken bu sekilde ekranında sorun oluştu sebebi ne olabilir anlayan var mı? acaba?
  10. mfatihonur

Çözüldü✓ R9 9900X için mATX Anakart Önerisi

konudan bağımsız işlemciyi henüz almadıysan r7 9800x3d daha mantıklı olmaz mı eğer oyun için istiyorsan önbellek konusunda çok daha iyi fpslere direkt etki eder.
  11. mfatihonur

600 700 Bin TL Arasında Araba Önerisi

o tarz bir arabadan ziyade clio tarzinda ariyorum yazdim zaten mesajda
  12. mfatihonur

600 700 Bin TL Arasında Araba Önerisi

Merhaba arkadaşlar 600 750 bin TL arası olabildiğince düşük km (ufak tefek kazalarda sorun yok) otomatik araba almak istiyorum. Tercihen Clio düşünüyorum fakat bilgim yok pek o yüzden 1.0 1.2 1.3 1.5 nasıl seçmeliyim bilmiyorum şehir içi kullanacağım. Dizel benzinli vs nasıl olmalı sizce...
  13. mfatihonur

VATAN'dan aldığım 4070s - 7500f sistem nasıl?

evet güzel aşırı güzel soğutuyor phantom spirit r5 7600 ü öneririm kesinlikle.
  14. mfatihonur

Hangi laptopu almalıyım acil yardım

https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-5-a515-57-566w-intel-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-uhd-graphics-15-6-ips-freedos-tasinabilir-bilgisayar-nx-kn4ey-003-p-HBCV00006LY1JR bunu alıp içindeki ramden sipariş edersin max 700 800 tl dir fiyatı güzel.
  15. mfatihonur

VATAN'dan aldığım 4070s - 7500f sistem nasıl?

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-patriot-viper-venom-32-gb-2x16-6000-mhz-cl30-pvv532g600c30k-ddr5-fiyati,690675232.html bu ram anakartınla düzgün uyumlu mu? kontrol et anakartının sitesinde destek bölümünde uyumlulukla ilgili bilgiler var illaki çalışır güzel bi şekilde fakat uyumluluk...
  16. mfatihonur

EKRANA ORTADAN VE ALTTAN BAKINCA EKRAN KARANLIK GÖZÜKÜYOR

ben de bunu tahmin ediyordum tn panelde aşağıdan sağdan soldan baktığında bu kararmalar çok normal görüş açısı çok kısılı en iyi açı ipste sıralama şu şekilde ips > va > tn şeklinde.
  17. mfatihonur

Hangi laptopu almalıyım acil yardım

Bu ikisi arasında lenovo daha iyi fakat ekranı tn panel acer o kısımda öne geçiyor. ben bakıp öneride bulunurum birazdan.
  18. mfatihonur

Çözüldü✓ 600W psu yeterli olur mu?

400 bile harcamaz bu sistem
  19. mfatihonur

EKRANA ORTADAN VE ALTTAN BAKINCA EKRAN KARANLIK GÖZÜKÜYOR

laptopun tam modeli nedir atabilir misin
  20. mfatihonur

Yardım DP ve HDMI uzatma kablosu lazım

uzatma olmadan direkt kablo alsan daha sağlıklı olmaz mı ?
Top Bottom