Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

Bu ekran kartı bu fiyata alınır mı rtx 4060 ti 16 gb

kral her şey vram değil sen 4060ti 15 16gb vram kullanımına çıktığın bir oyunda zaten kartın gücünden dolayı çok düşük fps alırsın 15 gb vram kullanacak oyun ben daha görmedim ki dediğim gibi kullansada 4060ti gücü ona yetmez
  2. ynsemreuzun

MSİ A320M-A PRO Anakarta uygun kasa F/P

sanmıyorum hocam tavandan 360 desteği olan bir kasaya ekran kartını sığdırmak değil sığdıramamak zordur
  3. ynsemreuzun

MSİ A320M-A PRO Anakarta uygun kasa F/P

DK431 geleceğe dönük bir seçim olabilir tavandan 360mm sıvı soğutma desteği var
  4. ynsemreuzun

Ryzen 5 5600 rtx 4060 takılma/donma sorunu

bu sıcaklıklar söylediğiniz duruma neden olmaz başka bir problem olabilir
  5. ynsemreuzun

Ryzen 5 5600 rtx 4060 takılma/donma sorunu

hocam sıcaklık değerleriniz normal mi işlemci belirli bir dereceyi geçiyorsa gücünü kısıyor bir sıcaklıktan sonra buda donmaya sebep olabilir
  6. ynsemreuzun

R5 5600 sogutucu önerisi

x123 kullanıyorum güncel sistemim imzadadır max 70 derece gördüm en baba oyunda valo falan oynayacaksanız max 60 oluyor
  7. ynsemreuzun

180 hz 4000 tl öneri

iyidir hocam sorun çıkartmaz fakat pivot özelliği yok sanırsam sizin için viewsonic daha iyi bir seçenek olabilir pivot özelliği mevcut
  8. ynsemreuzun

180 hz 4000 tl öneri

bir kuruş çıkamaycam diyorsan bunu tercih et https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-twisted-minds-tm24fhd180ips-23-8-0-5-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,502058518.html 1 kere alayım kaliteli olsun güzel olsun marka olsun diyorsan bu ful pivottur her yere döndürebilirsin monitörü...
  9. ynsemreuzun

Hangi bankadan kart almalıyım

dostum bende ilk 18 girdiğim yılın yazında işe başlamıştım sigortalı olarak ve maaş direkt ibana yatıyordu bende senin gibi biraz araştırmıştım bu konuyu enpara tercih ettim tüm bankamatiklerden 7 24 para çekme yatırma yapabiliyorsun bankamatik fiirması farketmiyor ve EFT(farklı bankadan farklı...
  10. ynsemreuzun

Bu sandalyeyi kullanan var mı / sandalye önerisi

anladım peşinden değerlendirmişim ben
  11. ynsemreuzun

Bu sandalyeyi kullanan var mı / sandalye önerisi

hocam trendyoldada siyah değilde gri tercih ederseniz 800 lira düşüyor fiyatı
  12. ynsemreuzun

2000 tl 360mm sıvı soğutu önerisi.

hocam bütçenizi birazcık arttırabilirseniz enermaxın çok kaliteli bir sıvı soğutması var 9800x3d yi bile tutabiliyor modeli tam hatırlamıyorum ama yanlış değilse 2700 mü 2800 mü öyle bir şeydi fiyatı 1739211835 aynen bu
  13. ynsemreuzun

ELİMDE RYZEN 5 4600G Lİ BİR APU SISTEM VAR YUKSETMEK İSTİYORUM

kral senin sisteme çok bu ya gerek var mı bilemedim iyi üründe orası ayrı
  14. ynsemreuzun

Yardım Msi 5090 Aldım Soğutması En Kötü Kart Deniliyor Doğrumu ?

Hocam msi ismini ilk defa duyduğumuz çinden gelme noname ekran kartı değilki o konuda içiniz rahat olsun ekran kartını kimbilir kaç fanlı kasada kullanacaksanız herhangi bir sıkıntı teşkil etmez yani sıcak çalışan 5090 olsa bile
  15. ynsemreuzun

ELİMDE RYZEN 5 4600G Lİ BİR APU SISTEM VAR YUKSETMEK İSTİYORUM

hocam ips panel 180 hz 1ms yada 0.5 ms filtrelerini işaretleyin akakçeden bilinen en ucuz kaliteli markayı alın
  16. ynsemreuzun

RYZEN 5 5500 4060 ACAYİP DARBOGAZ

darboğaz falan yok hocam 5500 4060 ta imkanınız el veriyorsa 5600 alın en azından ben öyle yaptım sistemim imzamda mevcut
  17. ynsemreuzun

Abur Cubur Alma Prensipleri

ahahahaha ağzınıza sağlık hocam
  18. ynsemreuzun

Cs 2 seçkin parasını kaç ayda çıkarır?

ben iki üç yıldır ara sıra oynayınca düşen itemleri satıyordum şu anda 40 dolar birikmiş oradan hesap et :D gta 6 ya biriktiriyorum :)
  19. ynsemreuzun

Abur Cubur Alma Prensipleri

gıda dedektifi youtube kanalı bunu görmeli :D
  20. ynsemreuzun

RYZEN 5 5500 4060 ACAYİP DARBOGAZ

hocam bu siteye körü körüne güvenmeyin ve oyun için yukarıdan gpu yoğunluklu görevi seçip bakmalısınız
Top Bottom