Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

27 inc 1080p monitör alınır mı?

Yer yer rahatsız ettiği zamanlar oluyor fakat kullanılmayacak gibi değil. Şimdilik 1080p 27 inc alırsın ilerde de 2k olan 27inc alırsın 1080p olanı ikinci monitör yaparsın.
  2. LothbLoki

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 🔥316 TL

Kryonaut'un çabuk katılaştığı söyleniyor o konuda bir şey söyleyemem ancak başka markaların ürünlerinin de bilinen satıcılardan sahte versiyonlarının geldiğini okudum bir kaç forumda, tamamen şans yani. Ha güvenilir satıcıdan alıp sağlam kazığa bağlamak lazım tabi orası ayrı.
  3. LothbLoki

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 🔥316 TL

Daha iyi olduğu söyleniyor: https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-kryonaut-1gr-12-5w-yuksek-performansli-termal-macun-p-HBV00000YI0ZS?magaza=Harcıalem&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.72.6
  4. LothbLoki

İnstagrama girince videoların sesi 2 katına çıkıyor??

volume master eklentisini kur, instagramı her açtığında %10 volume e ayarla bu seviyede iyi oluyor.
  5. LothbLoki

Minecraf Düşük Fps Sorunu

launcherdan ram vermeyi dene, sodium tarzı fps arttıran modları kurmayı dene.
  6. LothbLoki

Rainbow Six Siege RTX2060s 80 derece

Bende kasa olarak asus ap201 var asusun çift fanlı 4060ti modeli var ve kasam hiç bir yerden hava almamasına rağmen 65 derece oluyor max. Senin ekran kartı modelin nedir? Hiç bir yerden hava almıyordan kastım 2 tane sıvı soğutma fanı bir tane egzoz ve kasanın altından hava çekecek şekilde ekran...
  7. LothbLoki

GTA 5 online FREE alınmıyor

Söylediğin şeyler criminal enterprise paketi ile alınabiliyor bu paketi aldın mı?
  8. LothbLoki

Gaming Gen tr den hazır sistem almayı düşünüyorum.

4070 super ne zaman 18k oldu acaba hiç takip etmedim, böyle bir şey varsa askerden sonra takip edeyim ben de.
  9. LothbLoki

Gaming Gen tr den hazır sistem almayı düşünüyorum.

Gaming gen site olarak gayet iyi, 2 monitör ve 2 hazır sistem aldım hiç bir sorun yaşamadım, siteyi öneririm ancak attığın sistemin fiyatı hakkında bir yorum yapamam.
  10. LothbLoki

Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

Güncel kullandığım Steelseries sensei ten, bundan öncede rival 310 kullanıyordum kardeşime bıraktım.
  11. LothbLoki

GTA 5 Enhanced Edition'da Hileli Hesaplar Aktarım Yapamıyor !

Konu başlığı keyif verdi.
  12. LothbLoki

Minecraft sunucu kurma

modlu oynayacaksanız essential diye bir mod var kesinlikle öneririm, server kurmayla uğraşmadan bu modla beraber oynayabiliyorsunuz.
  13. LothbLoki

Steamde Far Cry 3 açılmıyor

Ubisoftun pc sunucuları sıkıntıda şuan. 7 8 saattir bu şekilde yapabileceğiniz pek bir şey yok.
  14. LothbLoki

Öneri Argb Fan kontrolcü önerisi

armoury crate
  15. LothbLoki

İptali koydum bunun siparişini geçtim. Bunu görmüştüm de unutmuşum niyeyse.
  16. LothbLoki

Evet farklı bir satıcıda aynısının rog logosuz olanını görmüştüm. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
  17. LothbLoki

Sıvı soğutmam Arctic LF 2 240mm, sıvı sogutucumun üstdeki dahil 3 tane artic fanım var ancak sogutucu üstündeki kablolar kısa ve anakartın argb girişi anakartın altında olduğu için soğutucunun rgb lerini kullanamıyorum. Şöyle bir çoklayıcı buldum bu işimi görür mü ne almam gerekir? Ve güç...
  18. LothbLoki

360mm 240mm arasında çok fark olur mu ?

Tam kestiremedim şuan. Psu kısmındaki muhafaza kısmı yüzünden ya tam oturur ya da büyük gelir anakartın. Seçenek olarak kalsın ama yinede.
  19. LothbLoki

360mm 240mm arasında çok fark olur mu ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/449859/asus-a21-plus-argb-temperli-cam-usb-3-2-matx-mesh-siyah-mid-tower-gaming-kasa/ bunu kardeşimin pc sinde kullanıyorum gayet ferah bir kasa, hemde attığından biraz daha uygun.
  20. LothbLoki

Yardım Babamın oyun zevkini nasıl değiştirebilirim?

Arkadaşlar adam zaten basit olduğu için slither.io oynuyormuş siz birden fazla tuş kombinasyonu olan rdr2 ark tarzı detaylı oyunlar öneriyorsunuz. Aç adama ets2, forza horizon 4 5 basitten başla eli alışınca silahlı fps oyunlarına geçersiniz bf1 tarzı.
Top Bottom