Arama sonuçları: *

1. B

Hangi anakartı tercih etmeliyim?

Zaten sistemimi yükseltmeye çalışıyorum. Ekran kartı biraz bekleyecek. Sonrasında 4070ti super düşünüyorum. Uzun bir süre de yükseltme yapmak istemiyorum. 1739452154 Teşekkürler hocam
  2. B

Tomahawk mantıklı bir seçim olacak o zaman. Ben de ona daha sıcak bakıyordum. Ekstra olarak nereden aldınız hocam? Önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Bu kadar para verip sıkıntı çıkmasını istemiyorum.
  3. B

Diğerlerine göre ne gibi artıları vardır tomahawk'ın
  4. B

Yardım HAVA SOĞUTMA ÖNERİSİ

Kendim peerless assassin kullanıyorum hocam ve aşırı memnunum. İ5 13400f ile kullanıyorum şu anda boşta 30 derece oyunlarda 55 dereceyi geçmiyor. 7800x3d alacağım yakın zamanda bir süre daha kullanacağım peerless assassin'i ama üzeceğini zannetmiyorum baya başarılı.
  5. B

Yani 5000 serisi takmayı düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda 4070ti super almayı düşünüyorum. Ama bir kere yükseltiyorum sistemi anakart bir daha değiştirmem.
  6. B

https://www.epey.com/anakart/karsilastir/814918-907941-986950/msi-mag-b650-tomahawk-wifi_msi-pro-b650-s-wifi_msi-b850-gaming-plus-wifi/ Kararsız kaldım. Kendi bilgilerim çok yeterli değil. Yardım edebilir misiniz? Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur? Aralarındaki performans olarak...
  7. B

Sistemimi Yükseltiyorum Parça Uyumları Nasıl?

Özellikle expo destekli olanlara bakıyorum hocam zaten. Destek kısmında yazan ramlere bakayım ben yine de olmadı patriot alırım. Teşekkürler hocam yardımınız için :)
  8. B

Evet gördüm şimdi hocam teşekkürler herkese. Sadece patriot ram yok uyumluluk kısmında. Sorun yaratır mı? 1739210547 Sıkıntı yaratır mı ki Patriot ram'in olmaması hocamm
  9. B

Baktım hocam ama bulamadım. 9000 8000 7000 seri amd işlemciler diyor onu bulabildim. Belki benim gözümden kaçtı ama bulamadım yani.
  10. B

Çok teşekkür ederim hocam yardımınız için. Sadece ram'den emin olamadım. Şu sıra herkesin tavsiye ettiği bir ram sanırım f/p olarak. Bunu mu alsam başka bir marka mı tercih etsem bilemedim.
  11. B

Çok araştırdım ama tam istediğim cevabı alamadım. Anakart -ram uyumu ram-işlemci uyumu anakart-ssd uyumu falan diyorlar ama bulamadım. Buraya yazayım dedim. Uyumsuz parçalar varsa değiştireyim diye.
  12. B

Evet hocam. Ama ekran kartını da değiştiricem. Şu an için yazdığım parçaların uyumu hakkında tavsiye almak istiyorum.
  13. B

İşlemci: Ryzen 7 7800x3d Anakart: MSI Pro B650-S WİFİ 7200MHZ RAM: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-patriot-viper-venom-32-gb-2x16-6000-mhz-cl30-pvv532g600c30k-ddr5-fiyati,690675232.html SSD: Crucial P3 Plus 1TB (Mevcut kullanıyorum.) Sistemi bu şekilde yükselteceğim. Parça uyumları...
  14. B

Kasam Kaç MM'lik Sıvı Soğutma Destekler?

Tamam hocam teşekkürler enermax modeline bakacağım aklımda bulunsun :)
  15. B

9700x işlemci ile kullanacağım. 240mm'lik sıvı soğutma işimi görür mü?
  16. B

Teşekkürler hocam yardımınız için :)
  17. B

Teşekkürler hocam. Önerebileceğiniz sıvı soğutma var mıdır peki?
  18. B

Üst taraftaki mesh alanı kendim ölçtüğümde tam 30cm geliyor. 360mm'lik sıvı soğutmaların radyatör uzunlukları 390mm-400mm arası yazıyor genelde. Yüksek ihtimalle desteklemiyor üst taraf. Soğutucuyu üst tarafa takmamla ön tarafa takmamın herhangi bir sıkıntısı olur mu hocam?
  19. B

https://ventocase.com/urun/vg07f/ Kasa olarak bunu kullanıyorum ama anlayamadım kaç mm'lik sıvı soğutma alacağımı. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
  20. B

Sistem Yükseltiyorum Sizce Nasıl?

3. sayfada bahsetti hocam. O yoruma bakabilirsin. 15 faz önerdiği anakart.
Top Bottom