Arama sonuçları: *

1. Deadpool

17 yaş erkek 14 yaş kız ilişkisi normal mi?

Merhaba, arkadaşım dün bir kızla konuşmaya başlamış kız 9. Sınıfa bu sene geçmiş arkadaşım 12. Sınıfa bu sene geçti. Arkadaşım 17 Haziran 2007 doğumlu kız 27 Eylül 2009. Kız 1 ay sonra 15 yaşına girecek yani. Aralarında yaklaşık 2 yıl 3 ay var sizce normal mi bu? Kendisi de merak ediyor. Kızla...
  2. Deadpool

Terör ihbarını nereye yapmaliyim

Instagram'da ki bir terorist in ihbarini nereye yapabilirim
  3. Deadpool

Lütfen yardım edin köpeği dövüyor

Arkadaşlar burada bir.kopek sahibi var sahibi dövüyor köpeğe çok üzüldüm lütfen yardım edin nereye şikayet edeyim ben bunu 1660933850 Lütfen köpeğe bir şey olucak yardım edin lütfen 1660933863 Kameralar a çekemedim köpek ağlıyordu galiba
  4. Deadpool

Anket bir oyun yapımcısı siniz

Evet hikayemiz su bir oyun yapımı şirketinde çalışıyorsunuz sizden bir oyun yapmanızı istiyorlar ve bu oyunla kendinizi tanindiricaksiniz bu oyunun konusu ne olurdi
  5. Deadpool

Anket bu yemeklerden birisinden vazgeçeceksiniz bu hangisi olurdu

Benim sarma ya
  6. Deadpool

Anket Kendinizi bir spor dalına koymak zorunda olsaydınız hangisi olurdu

Benim futbol yada e spor galiba
  7. Deadpool

18 yaş altı vadeli hesap açılıyor mu

Sorum başlıkta arkadaşlar
  8. Deadpool

Eşyama bağlanıyor muyum?

Selam arkadaşlar suan imzamdaki PC mi ben özellikle topladım yani heyecanla topladım özelliklerini vs ben seçtim ve şuan 6250 TL para gecicek elime suanki PC mi satip çok daha iyi.bir.pc.alabilirim ama satmaya kıyamıyorum sizce ne yapayım
  9. Deadpool

Rüyamin saçmalığına 10/?

Günaydın herkese az önce rüyadan uyandım sacmaligini puanlayın ilk oncelikle amcam diyeyim öz amcam değil ama amcam in eski evinin orada spawn gibi bir şey oldum sokaktaydim yanimda da bir arkadaş vardı gerçek hayattan tanımıyorum neyse ondan sonra sırasını ins karistirmadiydam yanlış...
  10. Deadpool

Bayramda kaç tl harçlık topladiniz

Hadi bakalım
  11. Deadpool

Neden arkadaşım yok :(

neden dc den sabahlara kadar konuşup oyun oynayabileceğim kız/erkek arkadaşım yok
  12. Deadpool

Kızla konuşma taktiği

Merhaba bir kızla tanıştım arkadaş olmak istiyorum fakat daha önce fazla tecrübem.olmadigi.icin bulamıyorum ne yapmalıyım Kadir hocanın taktiği sayesinde tanıştım
  13. Deadpool

Amerikaya nasıl giderim

Work and travel ile amerikaya gitmek istiyorum öğrenciyim nasıl gidebilirim ne kadar orada kalabilirim yardımcı olabilirmisiniz bu sorularıma
  14. Deadpool

Yarın Doğum günüm 👀👀👀🎁

Yarın benim doğum günüm bu forumda çok güzel vaktiler geçirdim çok yardımcı oldunuz bana doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler 😎
  15. Deadpool

Steame giriş sağlayamıyorum

envanterime giremiyorum keşif kuyruğuna giremiyorum sizce sebebi ne
  16. Deadpool

PHOTOSHOP PARALI OLMASI

adobe photoshop ve video editlemek için olan programlar paralı bildiğiniz gibi crackli de indirebilirim fakat para ödeyenlerin hakkına girmeyi istemiyorum eskiden logo tasarlayıp satardım artık hiçbirini yapmıyorum sizce ne yapmalıyım
  17. Deadpool

Sınıfta kalır mıyım?

Selamlar ortalamam 50 üstü edebiyat matematik coğrafya biyoloji ve Almanca dan kalıyorum sınıfta kalır mıyım bana sorumlu geçersin dediler sizede sorayım dedim
  18. Deadpool

Sizce yazın çalışmalimiyim

Arkadaşlar yaz tatilinde bilgisayarcida çalışmayı düşünüyorum ama hicbirsey bilmiyorum sizce ne yapmaliyim
  19. Deadpool

SİZCE PC Mİ SATMALIMIYIM

evet arkadaşlar öncelikle herkese selam iyi haftasonları dilerim pc mi satmayı düşünüyorum özelliklerim imzamda var 8 k gibi bir civara üstüne biraz daha koyup daha iyi bir sistem almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım ben eşyalara çok bağlanan birisiyim hala oyuncaklarımın bir kısmını öyle...
  20. Deadpool

Sizce sistemimi satıp yenisini almalımıyım

Sizce sistemimi satıp yenisini almalımıyım sistemimin özelikleri asus tuf gtx 1650 4 gb ggdr6 amd ryzen 5 2600 msi b450 m a pro max 3200 mhz 16 gb xpg adata gaming ram (8x2) frisby kasa 600 w 80 bronze plus sizce kaç tl eder ve satıp hangi sistem alınır
Top Bottom