Arama sonuçları: *

1. darginim36

G2A dan epın aldım fakat etkinleşmedi

Herkese merhaba G2A üzerinden fifa 22 origin kodu satın aldım ürünü etkinleştirme menüsüne kadar bir şey yok aktifleştirdikten sonra kütüphane ye atıyor benı fakat kütüphanede oyun gözükmüyor nedeni ne tarayıcıyada gözükmüyor nedeni nedir?
  2. darginim36

Cs Kendi Kendine Siliyor

Yaklaşık 1 saat önce cs yi açarken hata verdi benimde acil işim vardı kapattım daha demin bilgisayarı açtım cs kendi kendine silmiş bunun nedeni nedir youtubeda birsürü içerik var ama çoğu eski ve işe yaramıyor.Bilen varsa yardım edebılırsenız iyi olur.
  3. darginim36

Steam neden çöktü tek bendemı yoksa?

steam coktu cs oyun aramıyor
  4. darginim36

Valorant Baglantı Hatası (Acılmıyor)

beyler sa 1 hafta once valorant acılmamaya basladı oyunu sıldım tekrar yukledım 2 gun pc acmadım ama gene bugun oyun acılmıyor ne yapıcam habıre oyunumu sılcem pls serı yardım edın (baglantı hatası verıyor) en az 3 defa vanguardı sıldım yukledım duzelmıyor
  5. darginim36

Indırmem yarıda gıttı ne yapabılırım?

beyler sa steam ındırımınden r6 aldım oyunun 40 gb tını ındırdım valorantta sıkıntı vardı dosyaları dogrulamak ıcın yenıden baslat tım ama ındırdıgım 40 gb gıtmıs ne yapabılırım serı yardım edın
  6. darginim36

VALORANT RANK KASMA

Valorant ıcın rank kasacak adam arıyorum eger gelecek varsa dıscorda beklıyorum. https://discord.gg/vV9VHG
  7. darginim36

VALORANT FPS DUSUKLUGU

HOCAM IYI FORUMLAR VALORANTTA TUMU LOW AYARLARDA 100 FPS ALIYORUM NEDENI NEDIR SIZCE:SISTEMIM RX 570 4GB R3 1200 8 GB 2400 MHZ RAM
Top Bottom