Arama sonuçları: *

1. BallıHardal

Öneri 🗣️Comnet Para İadesi Nasıl Alınır🟠

Öncelikle herkese selamlar ve geçmiş olsun. THH şikayeti ile ilgili nasıl bir yol izlememiz lazım? Temmuz ayında 6 ay, ağustos ayında 6 ay olmak üzere 2 kere uzattım 2 farklı fatura var elimde. İçeride daha 234 günüm var. Son fatura üzerinde mi şikayet açmalıyım? Birde aboneliği iptal edip mi...
  2. BallıHardal

UYANIN! Feneri Şampiyon Yapacaklar

bu kafayla nasıl yaşadın bu zamana kadar hayret
  3. BallıHardal

Comnet internet sorunu

evet ediyor maalesef.
  4. BallıHardal

Comnet internet sorunu

Allah böyle şirketin belasını versin 5 gündür ne kimseye ulaşılıyor ne arıza kaydı oluşturuluyor saat 3-4 gibi başlıyorlar yavaşlatmaya 6 da kesiliyor ne iş yaptırıyorlar ne maç izlettiler abi rezilsiniz rezil!!! Toplu şikayet edelim ne gerekiyorsa bu böyle olmaz valla sinir krizi geçiriyorum...
  5. BallıHardal

🔥SON DAKİKA 🔥 Yurt dışı alışveriş limiti düştü

Tarih kitapları kara bir leke olarak yazacak akp hükümeti ve kararlarını. Biz başaramadık umarım bizden sonraki nesiller doğru seçimler yapar ve ülkeyi böyle insanların eline bırakmaz.
  6. BallıHardal

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

uyumaya devam Türkiyem...
  7. BallıHardal

MURATABİGF NE HALLERE DÜŞMÜŞ

Başka derdiniz mi yok arkadaş ya
  8. BallıHardal

🔥 IMEI KAYIT ÜCRETİNE 2025 ZAMMI GELİYOR! 📲

Geberip gitmedi ülkeye karabasan gibi çöktüler...
  9. BallıHardal

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨ŞARTSIZ!

Bedava verseler almam dediğin nadir şeylerdendir TOD. Abi bi uygulama bu kadar mı rezalet olur. Ne telefondan ne tvden ne pcden izlenmiyor lanet olsun. İyi ki iptal etmişim bu sene yoksa kafayı yedirtirdi. Dedim bi bakayım belki güncellemişlerdir diye ama yok aynı tas aynı hamam uygulama :D
  10. BallıHardal

🔥İndirim 🔥DİSNEY PLUS YENİ ÜYELERE AYLIK 45TL🔥

sen bırak filistini milistini kendi halkına ülkene bak.. ülkeyi uçurumdan aşağı yuvarladılar millet açlık sefalet içinde ekonominin hali ortada deprem bölgesinde hala insanlar aç susuz evsiz önce bizim insanımızın derdini çözsünler. 20 yıldır ülkeyi bu hale getirenlere ses çıkartma sonra yok...
  11. BallıHardal

🚨 DOLAR 34 ₺ OLDU HAYIRLI OLSUN 🚨

sebebi erdoğan.
  12. BallıHardal

🔴 ABDULLAH HACIGÜL: "YETER ARTIK" 🔴

Can çekişe çekişe geberirler inşallah dermanı olmayan bi hastalığa yakalanıp yıllarca acılar içerisinde yaşarsınız inşallah... yetti be o yasak bu vergi insanları sıkıştırdılar bi kabın içine amacınız ne lan sizin akıl hastası mı yapma çalışıyosunuz insanları?? halkın acil olarak miting...
  13. BallıHardal

İnstagram tahminen ne zaman erişim engeli kalkar

İşin komik tarafı hem yasaklıyor sonra paylaşım yapıyor kafayı yersin. Bizim milletimizden bi cacık olmaz 20 küsür senedir bunları başımızda tutuyor. Adamlar 77 sülalesini zengin etti onca olay oldu depremler şehitler ekonomik krizler ülkeim bütün güzelliklerini talan ettiler bir neslin...
  14. BallıHardal

❌İndirim Bitti! Taahhütü olmayan kaçırmasın(Turkcell paket)

tam olarak nerede diyorlar ben sordum yok öyle bi paket dediler?
  15. BallıHardal

📞 Türk Telekom ve Turkcell de vergi ödemedi.

Hükümet ne güzel uyutuyor milleti valla helal olsun 20 küsür senedir milletin gıkı çıkmıyor. Uyumaya devam Türkiyem...
  16. BallıHardal

Realfit f3 180 TL 🔥🔥

Beyler ben bu kulaklığı aldım fakat uygulamasında konum bulma ve kutunun şarj oranı göstergesi yok sizde nasıl?
  17. BallıHardal

💰 BAKAN ve MİLLETVEKİLİ MAAŞINA ZAM! 🔥

Haram zehir zıkkım olsun...
  18. BallıHardal

❌İndirim Bitti! 12li 1 LT SIRMA Maden sularında Sepette indirim 17 TL

Maden suyu çok iyi teşekkürler.
  19. BallıHardal

TT çok yavaş geliyor hangi internete gecmeliyim

comnete bulaşmayın derim.. bi ara TOD a girilmiyordu şimdi bankacılık uygulamalarına giremiyorum.. talep oluşturulmuyor kimseye ulaşılmıyor... gece 2-3 gibi net kopuyor felan biter bitmez değiştireceğim şu an gıbırnet mantıklı geliyor...
  20. BallıHardal

Youtuber önerisi lazım

Hançer Gaming
Top Bottom