Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Mousenin makro tusuna basınca uygulama acılıyor?

Dostum merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum şuan. Çözümünü bulabildin mi?
  2. E

30 bin tl hazır sistem tavsiyesi

30k bütçem var arkadaşlar fiyat performans hazır sistem tavsiyesi istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.(Bütçemin artma imkanı yok)
  3. E

27 bin tl hazır sistem tavsiyesi

27k bütçem var arkadaşlar fiyat performans hazır sistem tavsiyesi istiyorum, önerilerinizi bekliyorumEkran kartını NVİDİA tercih ediyorum.(Bütçemin artma imkanı yok)
  4. E

Temizlikten sonra ekrana görüntü gelmiyor ve klavye&mousenin ışıkları yanmıyor

Gpudan eminim ama cpu beni tedirgin ediyor umarım takarken pinler yamulmamıştır ama yerine oturduğuna eminim.Pinleri yamulsa oturmaz veya pc hiç tepki vermez diye tahmin ediyorum. 1720974804 1720974822 Bunları dün çektim takmadan önce
  5. E

Temizlikten sonra ekrana görüntü gelmiyor ve klavye&mousenin ışıkları yanmıyor

Arkadaşlar dün genel bir toz temizliği ve termal macun değişimi yaptım gpu ile cpuya fakat daha sonra sistemi monte ettiğime kasamın açılmadığını farkettim.Biraz bekledikten sonra power tuşuna bastığımda kasam açıldı fakat şuanda monitöre ne bios ne de başka bir görüntü gelmiyor.Bios pilini...
  6. E

Yenileme hızı 60hz olan anakartla en fazla 60hz mi alırım

Sorunun cevabını öğrendin mi bende aynı şeyi merak ediyorum.Eğer öğrendiysen benimle paylaşır mısın?
  7. E

Pcden orta düzeyde anlıyorum aşağıdaki sistemdeki parçalar uyumlu mudur

İşlemci: https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-5-5600.html Anakart: PRIME B450M-A II|Anakart|ASUS Türkiye Bellek: GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3200C16BSC) (8x2) Ekran kartı: DUAL-RTX3060-O12G|Ekran Kartı|ASUS Türkiye SSD disk...
Top Bottom