Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ monitörüme ne olmuş? Değiştirme zamanı gelmiş mi?

PC ye 2 gündür oturmuyordum bugün açtım ve böyle bi manzarayla karşılaştım ne oldu hakkında bir fikrim yok. Siyah yerlerde belli olmuyor ama açık renklerde belli oluyor
  2. T

Ps4 için monitör önerisi

Tercihen 27 inç ama 24 te olur 60 hz 1080p 2000tl yi çok geçmese iyi olur panel türü hiç farketmez önerilerinizi bekliyorum
  3. T

32" 2k veya 4k monitör önerisi

32" 4k veya 2k hiç farketmez ıps ms ve hz si çok önemli değil oyun amaçlı kullanmayacağım oynarsamda hikayali oyunlar olacağı için pek bir şey fark etmez o yüzden 60 hz ve 5ms olabilir fark etmez yani 3. monitör olarak alacağım fotoğraf düzenleme video düzenleme gibi amaçlar için kullanacağım...
  4. T

Wallpaper etkinliği 1920*1080

evet şimdi herkes kullandığı yada beğendiği bir (1920*1080 olursa iyi olur) wallpaperi paylaşıyor ve biriside gelip bakıyor beğeniyor alıp gidiyor bence güzel etkinlik ben AC hayranı olarak başlıyorum https://fotofocs.com/wallpaper/assassins-creed-valhalla-logo-neon/
  5. T

Karbonatlı su ile çizik giderme

Her yolu denedim macun sürdüm falan ama bir bu yolu denemedim karbonatlı su ile çizik yeri silmek monitörde çizik gider mi?
  6. T

monitör çizilmesine çözüm var mı

arkadaşlar monitör yaklaşık 2hafta önce elime ulaştı ilk geldiğinde her testi yaptım sorun yoktu çizik falan varmı diye de baktım o da yoktu ama bugün lol oynraken kenarında bir çizik fark ettim küçük parmağımın yarısı kadar falan falza uzun değil fazla içe doğruda değil parmağımın bir boğum...
  7. T

monitör aldım sizce nasıl

hem oyun hemde fotoğraf editlerimi daha iyi yapabilmek için monitör aldım sizce nasıl viewsonic xg2405...
  8. T

ikinci monitör lazım öneri

başlıktada yazdığı gibi artık tek monitör yetmiyor ve ikincisi lazım şöyle 60 yada 75 hz ms i hiç fark etmez bir monitör 600 700 tl civarı önerilerinizi bekliyor olacağım not inç farketmez
  9. T

Çift monitör mü tek mönitör mü daha iyi

4000 TL tek monitör mü yoksa 2000 2000 çift monitör mü? bir tanesini fotoğraf editlemek için flat birtane ana ekran olarak kavisli oyun oynamak için
  10. T

kaç inç (") monitör almalıyım ?

simülasyon oyunları oynamayı seviyorum böyle arada durup lan ne güzel manzarası var bu oyununda grafikleri çok iyi diyerek oyun oyuyorum ama arada CS:GO rainbow six siege falanda oynuyorum sizce 24 inç yetermi yoksa 27 inç mi almalıyım monitör önerecekseniz boyu ayarlanabilir olmalı boyum biraz...
  11. T

144 hz monitör önerisi

144 hz en az 24"(24 inç) kavisli (curved) olmayan oyuncu monitörü 2000 tl altı önerilerinizi benim için çok değerli. Teşekkürler
Top Bottom