Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

18 yaşından kücük birisi kanada çalısma vizesi alabiliyor mu ?

Merhaba arkadaslar 16 yaşındayım kuzenim kanadada şirketi var merak ettiğim bişeyi sormak isterim 18 ysından kücükler calısma vizesi alabiliyor mu ?
  2. berkay SİCİMLİ

Youtube analizlerde izlenme sayım fazla

arkadaşlar niye böyle gözüküyor bi bilginiz var mı acaba?
  3. berkay SİCİMLİ

Özürsüz devamsızlık 11 gun kalıyor muyum

Arkadaşlar 16 gün devamsızlığım vardi ilk hafta sınıf karışıklığı yüzünden mudur yardımcısına gidip dilekçe verdik 5 gün sildi fkaat 11 gün kaldı sınıfta kalıyor muyum su an müdür yardımcısı kalmadığimi söylüyor ama kafam karıştı sınır 10 gün değil miydi
  4. berkay SİCİMLİ

Bi kız neden geç cevap verir ?

arkadaşlar whatsapp son görülmeside kapalı mavi tikide kapalı sevdiğim bir kız fakat mesela saat 19.20'de yazdım hala cevap vermedi üstünden 1 saat geçti hala cevap yok sadece bugün değil 1-2 gündür böyle yapıyor yanlıs bir hareketimde oldu napabilirim 1628530518 yanlıs hareketimde olmadı
  5. berkay SİCİMLİ

05427070155 bu telefon numarası hakkında yardım

arkadaslar bugün sabah 9da 3 defa aramışlar uyuyordum 12de aradılar açtım ses falan yok sonra kapandı telefon bidaha aradılar ve internete yazdıgımda bu numarayı süpheli dolandırıcı oldugu söyleniyor ve 1 hafta içinde cok kişiyi aramışlar fakat vodafone'u arayıp sordugumda gizli kişi olup bilgi...
  6. berkay SİCİMLİ

Allah'a İnanmadığım İçin Arkadaşım Çok Üzerime Geldi

5 pre csgo oynuyorduk rekabetçi arkadaslarla bi tane toxic bir cocuk var allahını dedim diye ortaya cok üstüme geldi ve bana kesinlikle saygı duymuyor bu arkadasımla bitirmem mi gerekiyor arkadaslıgmı yoksa baska türlü nasıl anlasırım
  7. berkay SİCİMLİ

GMT SAAT DİLİMİ HANGİSİ

BU SAAT AKŞAM MI OLUYOR SABAH MI 04 Haz 2021 (7:00:00) GMT
  8. berkay SİCİMLİ

bilgisayarınız Kaç Gündür Açık?

benimki 4 gündür acık sizinki?
  9. berkay SİCİMLİ

Gecenin bu saatinde bile aktif olan DA FORUMU <3

gecenin 4'ünde bile yardımcı olmaya calısan insanlar var da forumda bu forumu cok seviyorum iyi ki bu forumda varım <3
  10. berkay SİCİMLİ

Forumda son günlerde bazen bu hatayı alıyorum

bazen sayfa yüklenirken böyle yapıyor sadece pc'de değil telefondada oldu böyle
  11. berkay SİCİMLİ

Account-uptade amazon.com şifren değiştirildi baska sehirden giriş

Arkadaşlar başlıkta belirttigim mail geldi ve gece saat 4 te başka bir şehirden giriş yapıldığı gösteriyordu ankaradan başlıkta belirttiğim mail hesabından mail geldi amazonun gerçek mail adresi mi bu 1609540615 Linkte gelmiş dalginligim ile linkede tıkladım virüs falan girmez deme
  12. berkay SİCİMLİ

Youtube İzlenme Saati Sıfırlanır mı ?

Arkadaslar bazı yerlerde görmüştüm 12 ay sonra youtube izlenme saati sıfırlanıyor diye fakat 1 ocak yani bugün sıfırlanması gerekiyor fakat sıfırlanmadı youtube izlenme saati sıfırlanıyor mu bilgisi olan var mı ?
  13. berkay SİCİMLİ

Yemek sepeti siparişi alamadim bir sey olur mu

Arkadaşlar dün künefe siparişi vermiştim uyuyup kalmışım siparişi alamadim telefonumda yoktu o gun oteki gün telefonu açtığimda 4 5 kere künefe yi söylediğim yerden aramislardi mesaj atmışlar 1tane Berkay bey sipariş verdiğiniz yerden arıyorum kurye arkadaş siparişinizi getirmiş fakat size...
  14. berkay SİCİMLİ

oyun arkadaşı ve dost arıyoz samimi

Selamünaleyküm arkadaşlar biz iki arkadaşız öyle oyun arkadaşı falan değil gayet samimi dostuzdur.Bize böyle aynı şekil birbirimize güvenebileceğimiz saf temiz kalpli bizim gibi arkadaş lazım gerek oyun oynarız gerek muhabbet ederiz.Elimizde olan bazı online oyunlar var bazılarını benim sistemim...
  15. berkay SİCİMLİ

Gececi tayfa kendini belli etsin bakalım

gececiler burda mi
  16. berkay SİCİMLİ

Kendi pc mize pan cafe kurarsak nolur

arkadaslar merak ettimde pan cafe kurarsak pc ye nolur kurarken şey diyor pan cafeyi acılıs sayfam yap falan diyor kurarsak ne olur
  17. berkay SİCİMLİ

Cekilişten telefon cıktı fakat yardımcı olur musunuz

arkadaşlar gümrük kapısı diye bir ınstagram hesabından iphone x cıktı adam instagramdan numaramızı istedi wp'den iletişime geçti 185 tl gümrük parasını ibanına gönderdik fakat su an wp bakmıyor yogunluktan mıdır yoksa dolandırıldı mı
  18. berkay SİCİMLİ

artık masaüstümü dagınık tutmaya karar verdim

arkadaşlar normalde masaüstünde cok düzenli birisydim fakat şu windows son güncellemden sonra yapamıyorum simgelerin hizası mı bozuldu neyi olduysa bir sorun var bende otomatik düzenle yaptım en iyisi bu cidden
  19. berkay SİCİMLİ

Discord Küfür nasıl bulunur halledelir

discordumuza girip bize sövdüler ve adam banladılar bunu nasıl çözebiliriz. Yani Bu olayı nasıl halldebiliriz
  20. berkay SİCİMLİ

Msi armor ısınıyor diyorlar fakat DA'3te rx 570 armor var?

arkadaslar geçen gün bir sistem toplamıstım foruma sormustum sistem iyi mi diye ama abdullah abi @Abdullah Hacıgül Da3 sistemde rx 570 armor kullanmıs?
Top Bottom