Arama sonuçları: *

1. keremast

Proteinocean kreatin ve vitamin alınır mı?

arkadaşlar selam başlıkta bahsettiğim kreatin ve vitamin (zma) almayı düşünüyorum hiq kullandım fakat bitti :D önerir misiniz?
  2. keremast

Kan testinte testo gözüküyor mu?

aile hekiminde kan vereceğim testosteron da çıkıyor mu testte?
  3. keremast

İdrar neden köpürür?

arkadaşlar selam idrar köpürmesi neden olur? sanki sabunlu su gibi çıkıyor.
  4. keremast

Psikiyatri geçmişini öğrenme?

Arkadaşlar selam MSÜ'de deniz harp okuluna gitmek istiyorum. sorum şu çok küçükken okb belirtilerim olduğu için psikiyatriye gittiğimi hatırlıyorum. doktor bana şurup ilaç vermişti. onun dışında hiç gitmedim. doktorda tanı koymamıştı diye hatırlıyorum. nereden öğrenirim bunu?
  5. keremast

kışın soğuk su ile duş almak

arkadaşlar selam, herhangi bir kalp sıkıntımın oldugunu düşünmüyorum yazın soğuk su ile duş almak basitti fakat havalar soğuduğu zaman su da soğuyor. sizce sağlığa bir zararı var mıdır?
  6. keremast

18 Yaş altı deprem bölgesine girebilir mi?

Arkadaşlar merhaba, hem gönüllü ve hem ohal ilan edilmesinden sonra bartın valiliğimiz deprem bölgesine erzak ve vb. şeyler getirmemiz için buyurdu. sorum şu ki 18 yaş altı bir birey deprem bölgesine girip insanlara yardım edebiliyor mu? Saygılar.
  7. keremast

Zamanında kırılan kemiğin tekrardan acıması?

Arkadaşlar merhaba 6-7 yaşındayken bisikletle karşıdan karşıya geçerken, yolda giden arabaya çarptım. ve arabanın yan aynası benim köprücük kemiğime gelerek köprücük kemiğimi kırdı. aradan yıllar geçti ve dün idmana acele ile başladım ve 2 esneme hareketi yaparak dips hareketine geçtim ve o gün...
  8. keremast

Çok hızlı bir şekilde saç uzatma

Arkadaşlar merhaba dün saçlarımı kestirmeye kuaföre gittim, ayaklarım kırılaydı'da gitmeseydim oraya. her neyse adam saçımı yamuk kesti ve şuan berbat bir durumdayım lüften yardım edin ölmek istiyorum o dereceye getirdi beni artık. kafam yamuk duruyor bildiğin. 3 numaraya vurmak istiyorum ama...
  9. keremast

14 yaşında yirmilik diş çıkması?

arkadaşlar merhaba kuzenim 14 yaşında boylu poslu bir çocuk ama, 14 yaşında yirmilik diş çıkması normal mi? (doktora gidemedik şuan)
Top Bottom