Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

Vga kablosu aldım görüntü yok

Arkadaşlar 4 yıllık vga kablom bozulmuştu renj sorunu yaşıyordum yenisini aldım fakat takıyorum kablo bağlantısını kontrol edin diyor sağlam takıyorum olmuyor sorun nedir acaba
  2. berkay SİCİMLİ

Kernel POWER 41 63 hatası yardım

arkadaslar sistemim eski bir sistemde ama 3-4 yıldır bu sorunla yatıp kalkıyorum ciddden berbat bir sorun oyun oynarken normal webde dolasırken aniden donması ve 5 6 dakika sonra kendisi restart atması cok sinir bozucu ne gerekiyorsa yaptım ramleri tekli kullandım işlemci değistim psu fanı...
  3. berkay SİCİMLİ

pc rastgele kitlenme (donma)

arkadaşlar evet 10 yıllık bir pc ama 10 yıldır da aynı sıkntı var 2012 yılında topladıgım pc kitleniyor mouse klavye hiç bir şey calısmıyor ve restart atmadan bu sorun çözülmüyor sorun hdd diyenler olabilir hdd varken de aynı sorun vardı ssd aldım yine aynı sorun pc özellikleri intel pentium...
  4. berkay SİCİMLİ

ETS2 loading ekranında oyundan atıyor

bu bölüme kadar geliyorum ama sür diyince bi görev alınca loading yüklenme ekranında oyundan atıyor arkadaslar bilgisi olan var mı ? son sürümdeyim pc yeni sistem
  5. berkay SİCİMLİ

Sinyal yok hatasi pc yardim

Arkadaşlar pc Asus yazısı bile gelmiyor sinyal yok hatası veritlr
  6. berkay SİCİMLİ

windows 11 bluettoh sorunu

arkadaşlar jbl kulaklığım falan sorunsuz bağlanıyor fakat kablosuz bluettoh mouse bi türlü bağlanmıyor bilgisayar windows 11 lenovo laptop
  7. berkay SİCİMLİ

usb rufus yazdırırken

arkadaşlar gpt yapacagımı biliyoırum fakat ön yüklenebilir değil'i işaretlicem deme ?
  8. berkay SİCİMLİ

Çözüldü✓ pc acıldıgında discord acılmasını istiyorum fakat

arkadaslar bende biliyorum baslagıc ayarlarından dc acıldıgını fakat bende yok
  9. berkay SİCİMLİ

Spotify Otomatik Durdurma hatası

arkadaşlar dc'de sesteyken arkadan spotifydan şarkı acıyorum fakat spotify çalışırken, mikrofonunu 30 saniye boyunca kullanırsan Spotify çalmayı durdurur hatası alıyorum yardım edebilcek var mı
  10. berkay SİCİMLİ

opera gx simgeler yüklenmiyor

mesela youtube sol üstte simgesi yüklenmiyor 1615313292 yani hiç bir sitenin simgesi yüklenmiyor
  11. berkay SİCİMLİ

Pc kapatınca kulaklık ısıgı acık kalıyor

arkadaslar pc kapatınca kulaklık ısıgı acık kalıyor sebebi nedir anakart : asus ph 61 m le 3.0 kulaklık gamepower magnus v2
  12. berkay SİCİMLİ

kasa ön panel calısmıyor

arkadaslar kasam eski 5-6 yıllık falan frisby bir kasa ön panelleri bozuldu usb kulaklık yerleri falan bilgisayarcıya götürsem kac paraya yapar
  13. berkay SİCİMLİ

Ekran Kartım dx 11 değil fakat dx 11 gösteriyor nvidia'Da

directx çalısma zamanı sürümü 11 gösteriyor fkat değil arkadaslar kartım asus 9500 gt 1gb 128 bit
  14. berkay SİCİMLİ

Çift monitör sistemimi zorlar mı

Pentium g860 asus 9500 gt 1gb 4 gb ram 350 wat psu arkadaşlar çift monitör yaparsam zorlanma olur mu ana ekran oyun 2.ekran spotify dc flaan
  15. berkay SİCİMLİ

Geri dönüşüm Kutusu Kurtarma yardımm

arkadaşlar yanlıslıka geri dönüşüm kutusunu sildim onun içindede abimin ödevleri vardı bende anlamadım nedense oraya atmıs bunun kurtarmanın bir yolu var mı acaba
  16. berkay SİCİMLİ

bilgisayar Kasası Kac Ayda bir temizlenmeli?

Arkadaşlar bilgisayarım her gun acik kalıyor her gun acık yani ortalama 4 ile 6 saat arası acik kalıyor kac ayda bir temizlemek gerekir su an açtım baktım fanlar biraz tozlu yani 3 4 ayda temizlemek normal mi
  17. berkay SİCİMLİ

Pc donma Kitlenme sorunu Yardım edin yardımm

Arkadaslar bu sorun yaklasık 1 yıldır olmuyordu fakat 1 hafta içerisinde 2 defa basıma geldi pc yeni acılmıs cok geç olmus acılalı fark etmiyor 10 dk önce actım kitlendi kaldı yani mouse klavye kulaklık ısıgı hepsi sönüyor ctrl alt delete falan filan işe yaramıyor tek çözüm reset atmak kasadan...
  18. berkay SİCİMLİ

bilgisayarımda virüs mü var yardım!

arkadaslar bu sorun 2.defa yasıyorum en son 3ay önce yasadım sonra ssd aldıktan sonra format kurulum yaptıgım için bir sorun olmadı bilgisayarımda crackli oyun falanda yok ama pc acılınca opera acılıyor ve direkt bu geliyor
  19. berkay SİCİMLİ

Trojan Virüsü Yardım

Arkadaşlar bugün normal bir şekil de bilgisayarı kullanırken defenderden trojan uyarısı geldi adıda opera bişeydi baktım appdata local cache de bir dosya hemen sildim ardından kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yaptım içim rahat etmedi pc yavaşladı gibi oldu format attım şimdi sıkıntı...
  20. berkay SİCİMLİ

Realtek audio yöneticisi acılmıyor

sorun baslıkta
Top Bottom