Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Çözüldü✓ Corsair rm850e vs raijintek ampere 850w

Valla ne yalan söyleyeyim canını çıkaracak bir şey yapmadım şu an için. MMO ve fps oyunları yükledim şu an için onlarda olması gereken fps değerinde yani. Daha AAA kalite oyunları vs. yükleyip denemedim ama güzel kart. Ben aldığımda o kadar pahalı değildi 7900xt, fiyatı yeni yeni artmış valla...
  2. Faveouls

Sistemim imzamdaki sistem, bu parçalarla şu an herhangi bir sorun yaşamadım ama şöyle bi sıkıntım var, kasanın alt kısmından psu'nun olduğu kısımlarda elektrik çarpıyor elimi nedendir bilmem ama hoş bir şey değil. Sorunu çözemedim.
  3. Faveouls

Bu olayın negatif yönü ne olur peki? Güç harcadığımız durumda nasıl bi negatif etki yaratır.
  4. Faveouls

Raijintek cratos 850w gold+ aldım şimdi kötü mü yaptım
  5. Faveouls

MSI MAG 256F 24.5'' Nasıl Bir Monitör (4.299TL)

07.03 de sipariş verdik, geçtiğimiz cuma yani. Öyle yapıcam ya zaten Cuma günü öğlen 2-3 gibi kargolanmamış olursa iptal edicem.
  6. Faveouls

Yok halen verilmedi. Cuma günü de verilmezse iptal edicem siparişi. Siparişi görmek için siteye bile giriş yapamıyorum.
  7. Faveouls

Ben şansımı deneyeceğim ya, o kadar bekledim iptal etsem de iade ücreti kargolama zamanıyla denk gelir diye düşünüyorum. Bu hafta içi kargolasalar en geç pazartesi ulaşmış olur.
  8. Faveouls

🔥İndirim DEFACTO 7 Lİ SİYAH UZUN ÇORAP 99 TL 🔥

Zar gibidir kanka bunlar, hoş bir görüntü olmaz ayakkabıyı çıkarınca.
  9. Faveouls

Aynı durumlar, hazırlıyorlar halen :peepo1:
  10. Faveouls

Aldık aldık @Kaanwqade de aldı. Ayarları paylaşır mısın kaydedeyim monitör gelince yaparım.
  11. Faveouls

Aynı aynı bende de aynı. Yurt dışından toplu sipariş mi ettiler ne yaptılar bekletiyorlar stok gelmesini herhalde. Ön sipariş tarzı bi şeyi kampanya diye itelediler sanırım. Böyle olacağını bilsem 1-1.5 hafta beklemek yerine 700 daha verir hazır stoğu olan siteden alırdım valla.
  12. Faveouls

Halen ürün hazırlanıyorda değil mi?
  13. Faveouls

Raijintek Cratos 850W 80+ Gold PSU Alınır mı?

Aynı psu bende var teknobiyotik'den aldım güzel psu.
  14. Faveouls

öyle olacak büyük ihtimalle
  15. Faveouls

Evet ben mail attım ne zaman kargolanacak diye.
  16. Faveouls

Böyle bir geri dönüş yaptılar. Sanırım toplu olarak gönderim yapacaklar. Kampanyalı ürün almanın kötü yanı. 1 hafta bekleyeceğiz büyük ihtimal bunu.
  17. Faveouls

Halen kargoya verilmedi değil mi senin siparişin de?
  18. Faveouls

Valla bilmiyorum herhalde güneşin ortasına koyup kullanıyorlar monitörü o yüzden parlaklığı az diyorlar. Şu anki kullandığım monitör de 250nit %50de kullanıyorum parlaklığı
  19. Faveouls

Parlaklık seviyesi ve renkleriyle ilgili bir konuda beğenmediğini söyleyenler vardı ama 4000TL'e zaten ne bekleyeceksin bu tarz bir monitörden bilmiyorum. Ben gayet yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum açıkcası fiyatına göre, senden önce gelirse yazarım nasıl olduğuna dair bikaç bi şey.
  20. Faveouls

7700xt li sistem donma sorunu

windows 11 mi kullanıyorsun?
Top Bottom