Arama sonuçları: *

1. Blacdus

Yardım RTX 4090, 2K monitör mü yoksa 4k monitör mü tercih edilmeli?

4090 a sahibim aklına gelebilecek her türlü oyunu 4k ultra ayarlarda +100 fps üzeri oynuyorum. Kim diyor 60 fps oynayacağını ? Tabi ki 60 fps oynattığı oyunlar da var fakat şu an triple a oyunlarının %80 nini +100 fps oynatıyor. Ki buna dlss dahil değil. Şöyle örnek vereyim rdr 2 oynuyorum her...
  2. Blacdus

ASUS PG32UCDM ÖN İNCELEME / 3.NESİL 240HZ 4K QD OLED PANEL

Valla hocam forumda bu panelle alakalı konu var yüzlerce mesaj oldu. Sayısız kişi bu monitörü bekliyor stok olmadığı için insanlar alamıyor. Yani öyle ha diyince alabileceğin bir monitör değil şu an da. Bana yorumumu sorarsan 32 inc monıtore alısma suren en fazla 2 gün. Alıştıktan sonra emin ol...
  3. Blacdus

Bana değil bro ülke şartlarına söyle bunu :)
  4. Blacdus

Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle ürün incelemesin de pekte tecrübem olduğu söylenemez, ufak tefek hatalarım olursa mazur görün lütfen. Öncelikle her türlü paneli kullanmış olduğumu belirtmek istiyorum. Samsung 4k tn panel, Lg va panel, en sonda Dell g3223q ips panel kullanan birisiydim...
  5. Blacdus

🔥İndirim YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK

Ben normalde asus rog scope 2 aliyordum. Yurtdisi vs ugrasmamak icin. Baktim epomakere gore asusu yerden yere vurmuslar sonra dondum. Yani ben oyle ust duzey klavyelerden anlamiyorum siradan bi kullaniciyim. Seninde anlatimlarina gore epomakerda alsam feker de alsam beni uzmesi mumkun degil gibi...
  6. Blacdus

Bro soyle soyliyim rtx4090 li sistem topladim. Ekran vs dahil 150 bine geldi. Arti gittim hifi hoparlor aldim 55k ya. Yani klavyeye fazladan verecegim bin lira inan ki gozume gelmeyen bir rakam. Yani fekerin epomaker alt kurulus oldugunu duydum. Kullanacagim gunde 2-3 saat. Calisan insanlariz...
  7. Blacdus

Peki bekliyim fekerin kendi sitesinde aliye gore daha uygun. Mesela ordan alsak vergi vs oder miyiz; https://epomaker.com/products/feker-ik85-pro 106 dolardi sanirim 1703780185 Bu klavyede israr etmemde ki sebep inanilmaz hosuma gitti. Gercekten bi klavyeyi bu kadar sevecegim aklima gelmezdi...
  8. Blacdus

Aradaki fark 200 liraysa alinabilir o zaman. Nerden alabiliyoruz o fiyata peki 1703778577 Alide su an vergilerle 5 kusure cikiyor fiyati 1703778734 Evet kendi sitesinde 140-160 dolar bandinda gozukuyor su an. Bu vergisiz fiyati sanirim
  9. Blacdus

Ne kadara geldi her sey dahil m1w
  10. Blacdus

Arada kasa farkindan baska bi cok ahim sahim fark yoksa goruntu olarak cok begendigim icin degistirme karari almama gerek yok. Yani klavyenin ustunde tepinmeyecegim kasasi cok muhim degil benim icin
  11. Blacdus

Niye alinmasin ki bro. Fekerin klavyeleri kotumu. He dersen ki bin lira fazla verip m1w alirsan daha iyi olur o ayri ama oyle bisey dedin ki klavyeyi çöp ettin
  12. Blacdus

Arkadaslar sa. Bende bu klavyede karar kildim. @MuratTheFounderOfGariban hocamla birlikte tabi. Simdi ben bu klavyeyi aliden vergi dahil 3400 lira civarina alabiliyorum. Daha uyguna alabilecegim bi site var midir? 1703774730 Bu arada klavyeye inanilmaz yukseldim. 1 haftadir klavye bakiniyorum...
  13. Blacdus

iPhone 15 ön kamera karartma sorunu

Gerçekten inanılmaz. 15 pro max kullanmaktayım, selfie kamerası ile fotoğraf çekerken ki görüntü ile galeriye düşen görüntü arasında inanılmaz fark vardı. Ne yaptıysam olmadı. Hdr kapattım sahneleri denmedim vsvs. En son senin yazını gördüm dediğin gibi deklanşörü sola çekip seri çekince aynı...
  14. Blacdus

7800x3d Sıcaklık Durumu

Herkese merhaba. 7800x3d ve rtx4090 kullanmaktayım. İşlemci soğutucu ls720 sıvı sogutma. Boştayken 40-50 civarı geziyor. Oyunlarda 60-70 arası fakat bazı oyunlarda işlemci kullanımı anlık olarak %80-90 lara gelince +80 derecelere yükseliyor. Bu normal mi ? Biostan dahili gpu yu kapattım. Eco...
  15. Blacdus

❌İndirim Bitti! GIGABYTE AORUS 31.5" FI32U 144Hz 1ms HDMI DP USB SS IPS 4K 15.000 TL

Bro bununla ilgili firmaların insiyatifine kalıyorsun. Örneğin ben yıllar önce samsung 4k monitor almıstım. 4 tane ölü piksel vardı. Teknik servisleriyle görüştüm o zaman bi sayı vermişti şimdi aklımda değil de işte atıyorum 10 tane ölü piksele kadar her hangi bir işlem yapmıyoruz. Ölü piksel...
  16. Blacdus

7800x3d - Rtx 4090 Sıcaklık

Herkese hayirli aksamlar. 7800x3d islemcim var sogutucusu deepcool ls720. Pompa fanini anakarttaki pompa soketine taktim tam devirde calisiyor. Radyator fanlarini da biostan %40 a sabitledim. Ses takintim var biraz. Buna gore sicakliklar normalmidir. Radyator fanlarini yukseltmeme gerek varmi...
  17. Blacdus

4090 Sistem Tavsiyesi

Sonuc, yordu ama guzel oldu
  18. Blacdus

❌İndirim Bitti! GIGABYTE AORUS 31.5" FI32U 144Hz 1ms HDMI DP USB SS IPS 4K 15.000 TL

Bir de lg kafami kurcalamisti cok. Dedigimiz gibi hepsi birbirinin aynisi. Lg dellden 2 bin daha pahali. Gerek duymadim o farki vermeye
  19. Blacdus

Ergonomi disinda durum boyle 1701253857 Ayni sayilirlar ya cokta bir fark yok. Ben dell g3223q alacağım oyle gozukuyor. Biz burdan devam 😅
  20. Blacdus

Evet m32u bi tik daha basarili gibi duruyor fi32u ya gore https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/gigabyte-aorus-fi32u-vs-gigabyte-m32u/24478/27393?usage=3623&threshold=0.10 Ama dedigin gibi hepsi ust duzey guzel monitorler. Hic biri uzmez
Top Bottom