Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

2.el 2060s buldum 5kya alınır mı?

Arkadaşlar çok temiz 2060s buldum. Satan kişiyi de tanıyorum cihaz bebek gibi. Bu fiyata alınır mı? İşlemcim: r5600
  2. ddarkbrother

AMD Ryzen 5 5600 için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar bu işlemci için orta ve üst sınıf olmak üzere alabileceğim ve işlemcimin besleyebileceği en güçlü kartlar hangileridir?
  3. ddarkbrother

Oyun oynarken ekran kartı kullanımım düşüyor

Arkadaşlar pes 2021 oynarken genel olarak ekran kartı kullanımım %70-95 arası oluyor. Ama ara sıra bir iki dakika boyunca işlemci kullanım oranının değişmemesine rağmen ekran kartı kullanımım %40'a kadar düşüyor ve 50fps civarlarına düşüyorum. Bu oyunun optimizasyonu ile mi ilgili? Darboğaz olsa...
  4. ddarkbrother

1650 aero vs 1650s

Arkadaşlar işlemcim için ekran kartımın darboğaz yaptığını düşünüyorum. Yapmadığını söyleyende oldu. Lakin forumda daha önce 1650s'i öneren olmuş i5 2400 için. Bu ekran kartına 2.el bir eski intel işlemci almak istesem de çok pahalıya gelir. Sizce ne yapayım. Darboğaz var mı sizce? Varsa eski...
  5. ddarkbrother

Sapphire nitro rx 580 8gb soğutması nasıldır

Arkadaşlar satın alacağımdan sormuyorum sadece modelin soğutması nasıldır diye merak ettim? Bir arkadaş ets 2'de en yüksek ayarlarda 77 dereceyi görmüşte ondan sormak istedim ona kesin bir şey söylemek için.
  6. ddarkbrother

Günümüzde 1080Tİ almak ne kadar mantıklı?

Arkadaşlar linkteki ürünü günümüzde almak ne kadar mantıklı? Artıları ve eksileri nelerdir? Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1080-ti-11gb-gddr5x-352bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
  7. ddarkbrother

Gündelik kullanımda FreeSync kullanımı

Arkadaşlar biraz ironik olacak ama nvidia ekran kartında freesync monitör kullanıyorum. Dizi ve film falan izlerken ekranda yırtılmalar oluyor. Sizce monitör ayarlarından FreeSync kaparsam tam olarak bir çözüm olur mu? Ona ek olarak oyunlarda da kapalı olsa bu özellik drop ve kasma benzeri...
  8. ddarkbrother

1080Tİ ile RTX serisi kartların karşılaştırmaları

Arkadaşlar 1080ti eski denilen bir kart olsa da gerçekten güçlü bir kart. Sorum 1080Ti ekran kartı RTX serisinden hangi erkan kartları ile güç olarak kapışır, 1080Tİ hangi RTX serisinde ki kartlardan güçl veya güçsüzdür? Ayrıca geleceğe dönüklük olarak RTX tercih edilmesinin nedenleri sizce nedir?
  9. ddarkbrother

GTX 1650 Aero sizce nasıl?

Arkadaşlar sistemimi yükseltmek istiyorum en kısa süre içerisinde. Ama şuanda kullanmakta olduğum ekran kartı sistemi upgrade ettikten sonra kullanılmaya değer mi? 3-4 yıl götürüsü var mıdır sizce bu ekran kartının?
  10. ddarkbrother

Öneri [REHBER] Her bütçeye uygun ekran kartı

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere her bütçeye uygun, fiyatını sonuna kadar hak eden ekran kartları hakkında bir rehber hazırladık. Dolar kurunun bu denli yüksek olduğu zamanlarda yeni bir sistem toplamak isteyen arkadaşlara veya sistemini yükseltmek isteyen arkadaşlara bir...
  11. ddarkbrother

Hangisi daha güçlü? (Nedenleri ile birlikte)

Arkadaşlar bir rehber hazırlıyoruz da giriş segmenti için hangi ürünler daha güçlü. Sıralarsanız sevinirim? https://urun.n11.com/ekran-karti/gigabyte-geforce-gt-1030-oc-2g-ekran-karti-P429960346?gclid=EAIaIQobChMIjOGxpJXM6QIVTtbACh3xxwBCEAYYBiABEgL5-vD_BwE&gclsrc=aw.ds...
  12. ddarkbrother

Toplu ekran kartı tavsiyesi yapacağız

Arkadaşlar ekran kartı önerisi yapmak istiyorum sitede ki dostlarımıza. Bana yardımcı olacak olan var mı? Maksimum 1 hafta sonra listeyi paylaşırız forumdaki dostlarımızla :)
  13. ddarkbrother

Günümüzde R7 240 4GB nasıl bir ekran kartı?

Arkadaşlar soru çok açık. Bu ekran kartı ne gibi işler yapabilir. Performansı nasıl olur sizce? Almayı düşündüğümden sormuyorum sadece ekran kartı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.
  14. ddarkbrother

GTX 1660Tİ vs RTX 2060

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum sadece. 9.8K'lık bir bütçe ile (monitör dahil) hangi işlemci daha mantıklı ve karlı olur. Toplanmış bir sistem var da ona göre yorum yapacağım o kişiye. Yanıtlarını bekliyorum.
  15. ddarkbrother

Msi Gtx 1650 Aero VS Msi Gtx 1050Tİ

Arkadaşlar bu iki ekran kartı yeni teknolojiye pek yatkın değil ama bir karşılaştırma yapılsa iki ürünün de 4gb'lik modelleri arasında, kim daha güçlü bir performans verir?
Top Bottom