Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Destek alacak kimsem yok

Merhaba. Psikolojik olarak gerçekten büyük bir baskı içerisindeyim ancak destek alacak, derdimi anlatabilecek kimsem yok. Ne önerirsiniz bana? Aileme danışamam, ailemle kavgalıyım.
  2. Asansörcü

Kuşum hasta mı olmuş

Arkadaşlar merhaba. Kuşum dünden beri çok halsiz gibi, tuvaletini yapmıyor ve gözünün etrafındaki tüyler dökülüyor. Niye olabilir, lütfen yardım edin. 1643208752 Arkadaşlar anlayan yok mu?
  3. Asansörcü

Eklem, vücüt ağrıları ve mide bulantısı

Merhabalar. Dün gece aniden eklem ağrısıyla kalktım ve dünden beri çok hastayım. Eklem ağrısı, vücut ağrısı, karın ağrısı, mide bulantısı, baş ağrısı, ateş, çok fazla baş dönmesi var ve boğazlarım da şiş. Hastaneye gittik ve kan tahlili alıp serum verdiler. Kan tahlilim temiz çıktı ancak ağrılar...
  4. Asansörcü

Bir abimi çok fena dövdüler

Arkadaşlar merhaba. Konu troll değil, lütfen troll yorum yapmayınız. Bir abim vardı, dükkanı vardı bir tane. Yanında bir tane de manav vardı. Bu abime geçenlerde malzeme geldi kamyonla. Malzemeleri indirmek için aracı dükkanın önüne park ettiler, haliyle manavın da önüne geldi. Manav sahibi...
  5. Asansörcü

Bugün bilim kurulu mu toplandı?

Dostlar merhaba. Sanırım bugün bilim kurulu toplanmış, doğru mudur? İnternette birçok haber sitesinde öyle yazıyor da. Yanıtlarınızı bekliyorum.
  6. Asansörcü

Geceleri uyuyamıyorum

Arkadaşlar merhaba. Ben geceleri uyuyamıyorum, her gece 4-5'e kadar uyanık kalıyorum. Niye olabilir, nasıl bunu yenebilirim? Bunun bir hastalığı falan mı var? Her gün uyuyamadığım için uykusuz kalkıyorum ve istediğim şeylerin hiçbirini yorgunluktan yapamıyorum. Niye olabilir?
  7. Asansörcü

Yarın hastaneye kaldırılacağım

Arkadaşlar sabah corona sebebiyle çok kötüydüm. Sağlık bakanlığı görüştüm ve bir şeyler dediler. Yaptım ve geçmedi hiç bir şey. Demin aradım ve yarın hastaneye kaldırılacağım belirtildi. Hepinizden helallik istiyorum. Sağlıcakla kalın.
Top Bottom