Arama sonuçları: *

1. D

Temudan f/p mouse önerisi

Temudan sıkıntı çıkarmıycak f/p mouse önerisi verebilir misiniz ?
  2. D

Logitech kolun alıcısını mouse a nasıl bağlarım

Logitech mouse un alıcısı şuan sıkıntılı algılamıyorda bende kolumun logitech alıcısına bağlamak istiyorum nasıl yaparım
  3. D

Format flashını nasıl eski haline getirebiliriz

Dediğim gibi cmd komutlarındaki yazılanlarda çalışmıyor clean all yapınca diskpart bir hatayla karşılaştı. Semafor zaman aşımı süresi geçildi yazıyor.
  4. D

Okuma yazma değerlerinde de sorun yoktu açıkçası ama şuan hiçbir şeyini kullanamadığım için kontrol sağlayamıyorum
  5. D

Aslında internet alalı bi kaç ay oldu yani uzun bi sürede değil ama garanti bunu kabul eder mi bilemiyorum işte
  6. D

Yani evet şuan bozuk olduğu belli ama ondan hemen öncesinde içindeki dosyalarda hiçbir sorun yoktu sorunsuz aktarım yapılabiliyodu
  7. D

Windowsun kendi programından flashı format için hazırlıyodum ama kurulurken %84 te takılı kaldı yaklaşık 1.5 saat kadar ve bende işlemi iptal ettim ama bu seferde flashı biçimlendiremiyorum internette yazan cmd de yazılanlarıda denedim transmac indirip format atmayıda denedim hep hata veriyor...
  8. D

Genel diş için alınan randevuda diş taşı temizliği olur mu?

Selamlar oturduğum yerde diş taşı temizliği için diş fakültesine randevu almak için gittiğimde sitelerinden randevu alıp gelmem gerektiğini söylediler ama sitelerine girincede hiçbir poliklinik veya randevu alınacak bir kısım yok mhrs üzerinden genel dişe randevu alsam genel diş bu işlemi yapar mı ?
  9. D

50k ya sistem önerisi

Bir abim için sistem dizicezde kasa için 50k ayırabilir sadece valorant oynıycağı için bütçe birazda fazla olabilir ama sorun etmiyor şuanlık tek oynadığı oyun zaten valorant o yzden işlemcisi daha iyi bi sistem öneriniz varsa güzel olur.
  10. D

Chubina bağlama ile çalınır mı ?

Bu aralar evde bağlama çalmaya başladımda bu şarkının notları ben bulamadım sanırım bağlama ile çalmak için notalara nasıl ulaşacağımı bilen var mı ?
  11. D

Poliklinikten aldığım ilacı aile doktorum yazabilir mi?

Aile hekimide yazabiliyormuş arkadaşlar
  12. D

Kendileri adınada sıkıntı olmıycaksa yazdırmaya çalışırım diğer türlü yazamam diyosa mecbur randevu bekliycem artık
  13. D

Ya benim ilaç ağır bi antibiyotik diye bi kafama takıldıda yarın bi şansımı deniyim yinede bakalım
  14. D

O zaman yarın bi şansımı deniyim bakıyım teşekkürler
  15. D

Sivilce tedavisine başlamıştım ama ilk aldığım randevu gibi şimdide randevu bulamiyorum 3 aylık ilaç tedavim vardı 1 hafta oldu ilaçlar biteli hala randevu bulamadım hastanede aile hekimine gitsem ilacı yazabilir mi ?
  16. D

Capcut artık paralı mı?

Yok tek tek kontrol ettim zaten diğerleride dedi artık filigransız çıktı alınmıyormuş ücretsiz sürümünde
  17. D

Capcut artık paralı mı?

Sadece basit bölme birleştirme işleri efekt geçişte yok ve pro gerektiren şeylerde kullanmadım dışa aktar dediğimde direkt pro sürüm istiyor
  18. D

Capcut artık paralı mı?

Editlediğim videoyu dışa aktarmaya çalışıyorum ama pro sürümünü gösterip duruyo artık ücretli mi oldu ?
  19. D

Memtest86 te 3523 tane hata dosyası buldu ne yapmalıyım

Şuan gerek yok yaşatacağı sorunları hallettim ama yinede teşekkürler
  20. D

Memtest86 te 3523 tane hata dosyası buldu ne yapmalıyım

Memtest86 testini yaptım 3523 tane hata dosyası verdi ne yapmam gerek
Top Bottom