Arama sonuçları: *

1. D

50k ya sistem önerisi

Bir abim için sistem dizicezde kasa için 50k ayırabilir sadece valorant oynıycağı için bütçe birazda fazla olabilir ama sorun etmiyor şuanlık tek oynadığı oyun zaten valorant o yzden işlemcisi daha iyi bi sistem öneriniz varsa güzel olur.
  2. D

Chubina bağlama ile çalınır mı ?

Bu aralar evde bağlama çalmaya başladımda bu şarkının notları ben bulamadım sanırım bağlama ile çalmak için notalara nasıl ulaşacağımı bilen var mı ?
  3. D

Poliklinikten aldığım ilacı aile doktorum yazabilir mi?

Aile hekimide yazabiliyormuş arkadaşlar
  4. D

Kendileri adınada sıkıntı olmıycaksa yazdırmaya çalışırım diğer türlü yazamam diyosa mecbur randevu bekliycem artık
  5. D

Ya benim ilaç ağır bi antibiyotik diye bi kafama takıldıda yarın bi şansımı deniyim yinede bakalım
  6. D

O zaman yarın bi şansımı deniyim bakıyım teşekkürler
  7. D

Sivilce tedavisine başlamıştım ama ilk aldığım randevu gibi şimdide randevu bulamiyorum 3 aylık ilaç tedavim vardı 1 hafta oldu ilaçlar biteli hala randevu bulamadım hastanede aile hekimine gitsem ilacı yazabilir mi ?
  8. D

Capcut artık paralı mı?

Yok tek tek kontrol ettim zaten diğerleride dedi artık filigransız çıktı alınmıyormuş ücretsiz sürümünde
  9. D

Capcut artık paralı mı?

Sadece basit bölme birleştirme işleri efekt geçişte yok ve pro gerektiren şeylerde kullanmadım dışa aktar dediğimde direkt pro sürüm istiyor
  10. D

Capcut artık paralı mı?

Editlediğim videoyu dışa aktarmaya çalışıyorum ama pro sürümünü gösterip duruyo artık ücretli mi oldu ?
  11. D

Memtest86 te 3523 tane hata dosyası buldu ne yapmalıyım

Şuan gerek yok yaşatacağı sorunları hallettim ama yinede teşekkürler
  12. D

Memtest86 te 3523 tane hata dosyası buldu ne yapmalıyım

Memtest86 testini yaptım 3523 tane hata dosyası verdi ne yapmam gerek
  13. D

Bios sürümünü düşürsem sorun olur mu ?

eski sürümünü flasha kurup aynı şekilde biostan update gibi yapıcam değil mi ??
  14. D

Denedim olmadı
  15. D

Şuan a320m-h rev 3.0 anakartımın son bios sürümü olan f7d yi kurdum ve şuanki valoranttan atıp mavi ekran verme sorunlarını buna bağlıyorum o yüzden eskiden kullandığım f6 bios sürümüne düşürsem sorun olur mu sizce ?
  16. D

Mönitöre görüntü gelmiyor kasa kapanmıyor

Maalesef sorun düzelmedi
  17. D

Rx570 Ryzen 5 1600x A320 m-h anakart 8gb ddr4 hikvision ram 256gb turbox ssd Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum ekran kartı sürücümde en güncel versiyonunda şuanda
  18. D

Sorun hakkında güncelleme bios pilini çıkarıp taktım ve monitöre görüntü geldi ama şimdide valorant oynarken sürekli oyundan atıyor hemde çok sık kimi zaman mavi ekran hatası bile veriyor wattman hatası diycem ama bundan önce böyle bir sorun yoktu çözmüştüm bu sorunu ben yardımcı olabilicek biri...
  19. D

Kasanın içinin tozunu kabaca almak için açtım gözle görünen tozları aldım birazda üfledim falan sonra kasayı tekrar açmaya çalıştım kasa çalıştı ama monitöre görüntü gelmedi sonra ekran kartı ve rami çıkarıp tekrar taktım kabloları bi elimle tekrar oturtmaya çalıştım bu seferde kasa açılır gibi...
  20. D

Medieval Dynasty epicten alınca steamdeki arkadaşla oynanır mı ?

Selamlar konuda da sorduğum gibi bu oyunu epicten alırsam steamden alan arkadaşımla ortak oynayabilir miyiz xboxtan indirdiğim zaman güncellemeleri baya eskiden geldiği için co op oynayamamıştık ama epicte bu olur mu bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim
Top Bottom