Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

Rehber Kilo Nasıl Verilir ? Kilo Verme Serüvenim

Arkadaşlar Kilo Vermenin Formülü basittir, uygulaması zordur. Aslında uygulaması da kolay, ama insanlar eşiğe kadar bile dayanamıyor. Formül: Kalori Açığı Oluşturmak. Kalori: Kalori En basitinden enerji demektir. Her yiyeceğin bir kalori değeri vardır. Yediğiniz yemeklerin kalorilerini...
  2. Apu Mühendisi

Rehber AMD Win Update Kaynaklı Wattman Hatası Çözümü (SON ZAMANLARDA ALINAN WATTMANLAR ÇOĞUNLUKLA BUNDAN KAYNAKLI)

Arkadaşlar Son Zamanlarda Bundan Kaynaklı Olarak Wattman Hatası Alan Arkadaşlarla Çok Karşılaşıyorum, Bunun Oldukça Basit Bir Çözümü Var. 1.Adım Windows Update Duraklatma Burada ki Butona 3-4 kez basıyoruz. Windows Update'i Kökten Kapatma Diye Bir Şey Var mı bilemiyorum, ben aradım ancak...
  3. Apu Mühendisi

Rehber 11K'ya RX6600 Sistem Toplama Rehberi ( PARÇALAR GÜNCELLENDİ)

İntel : https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i3-10105f-dort-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,1235509400.html 1439 TL https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-h510m-h-3200mhz-oc-m2-1200p-matx-anakart-p-39269 1274 TL OPSİYONEL AMD ...
  4. Apu Mühendisi

Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Başlamadan Önce : Steam Hesabınızdan Topluluk Pazarında ürün satabilmeniz gerekmektedir. Onun İçin Steam'in Koyduğu Alt Limit Kadar Para Yatırmanız gerekiyor. Eğer Steame Hiç Para Yatırmamışsanız Veya yatırıp alt limiti karşılamamışsanız ,Satamazsınız. Arkadaşlar Bu Aralar Steam'den Oyun Alıp...
  5. Apu Mühendisi

Rehber Discord FPS Düşüklüğü Yapıyorsa Yapılması Gerekenler

Arkadaşlar Eğer Discord Açtığınız Zaman Oyunlarda Düşük Fps Alıyorsanız Çözüm Çok Basit ; 1. Discordu Açın 2. Ayarlar Sekmesine Tıklayın 3. Gelişmişe Tıklayın 4. Donanım İvmesi Kısmına Gelin Yeşil tikli kısmı kapatın Evet Sorunun Çözümü Bu Kadardı , Hayırlı Olsun Kusura Bakmayın...
  6. Apu Mühendisi

Rehber Ramazan İçin Yaptığım Oyun Stoğu

Evet Baylar Bayanlar ; Bugünkü Rehberde Ramazanda Vakit Geçirmek İçin Sakladığım Oyunları Göstereceğim. Sizinde Yaptığınız Oyun Stoğu Varsa Yazın. 1. Red Dead Redemption 2 Listenin Baş Köşesinde RDR 2 Var. Oyun Vahşi Batı Atmosferinde , Açık Dünya Bir Oyun. En Az 50 saat Oynanma Süresi Sunuyor...
  7. Apu Mühendisi

Rehber PC Fiyatları Düşer Mi Veya Yükselir Mi

Öncelikle Hoşgeldiniz : Bu Konuda PC Fiyatlarının Düşmesinin Veya Artmasının Nelere Bağlı Olduğunu Anlatacağım. Bu sayede Sistem Almak İsteyen Arkadaşlar İçin Fikir Oluşmuş Olur. (Sistem Tavsiyesi veya Yatırım Tavsiyesi Değildir) PC Fiyatları Neye Bağlıdır ? 1. Dolar Kuru: PC Fiyatlarını...
  8. Apu Mühendisi

Rehber Eğer PC HDD'yi Görmüyorsa Yapabileceğiniz Şeyler

Arkadaşlar Dün Yeni SSD Taktım PC'ye. Sonrasında Format Atarken HDD'lere Sil Komutunu Uygulayarak Sıfırladım. Ancak Sonrasında PC'yi Açtığımda PC HDD'leri Görmüyordu. Disk Yönetiminde Gözükmüyor Ancak Aygıt Yöneticisinde Gözüküyordu. Biosta da Vardı. Bu Bilgisayar Kısmında HDD'ler Çıkmıyordu...
  9. Apu Mühendisi

Rehber Papara Kartınız Gelmiyorsa Yapabileceğiniz Şeyler

Arkadaşlar Eğer Papara kartınız Gelmiyorsa Şunları Yapın: Öncelikle Her Yolu Denemelisiniz. Utanmayın Sıkılmayın. Eğer Kartınız 1-2 Aydır Gelmiyorsa sizde eleştiri hakkınızı kullanın. Hakarete Varmayacak şekilde firmaları eleştirin 1.Kuryeyi Arayın Kuryeyi Arayın. İşinizin Oldukça Acil...
  10. Apu Mühendisi

Rehber Her Bütçeye Uygun GamePad Önerisi

Arkadaşlar Baktım ki Forumda Bütçelere Uygun Game Pad Önerisi Yok Bende Yapayım Dedim.Eğer Daha İyi Önerileriniz Olursa Yazın Faydalanalım 0-50 TL Arkadaşlar Bu Bütçede Gamepad Almanızı Önermem.Alacağınız Gamepad Hemen Bozuladabilir Ya Da Yıllarca Kullanıladabilir Snoppy SG-401...
  11. Apu Mühendisi

İnceleme Sabotaj Oyun İncelemesi

Arkadaşlar Sabotaj Oyununu Oynadım VEE Oyun Ortalama -Oyun ortalama, Mekanikleri yavan.Oyunda vuruş hissiyatı düşük. = Mekanikler (3/10) -Grafikler ortalama şöyle böyle.Yani 1.6 grafikleri değil ama Bir Cs Go Bir Valorant Kalitesi de yok. Grafikler (5/10) -Oyundaki Silah Çeşitliliği Güzel...
  12. Apu Mühendisi

Rehber Apu Sistem Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Arkadaşlar Eğer Apu Sistem Alacaksanız Şu Hususlara Dikkat Etmelisiniz: 1.Eğer Apu Sistem Alacaksanız 2x8 Ram Kullanmalısınız Neden:Çünkü 8GB RAMin 2 Gb Vram Olarak Dahili GPUya Gidiyor.Ve 6 gb RAM Kalıyor.6 Gb Ram Bazı Oyunlarda Yetmiyor Ve Drop Yaşanıyor. 2.AAA Oyunları Very Lowda 30 FPS...
Top Bottom