Arama sonuçları: *

1. wetaxx

CS2 de 1 ay önce 600fps alıyordum şu an 300 fps üstü çıkmıyor

değil gibimi şaka yapıyosun galiba :D
  2. wetaxx

🔍 Herkes Foruma Katıldığı Gün , Dünya Ne Günü Olduğunu Yazsın 🔎

21 Temmuz - Dünya Sağlıksız Yemek Günü: Bu özel gün, sağlıksız yiyeceklerin keyfini çıkarmak ve ara sıra küçük kaçamaklara izin vermek amacıyla ayrılmıştır.
  3. wetaxx

Hangi jordan daha iyi

orjinal kardeşim ayakkabı dahisi felan takip ediyosan bilirsin barçın orjinaldır
  4. wetaxx

anker Q10 i mi JBL tune 570 mi veya jbl serisinden herhangi biri

knk git kulakiçi al günlük kullanacaksan uzun kullanımda başını ağrıtıyor taşıması ayrı dert sen bilirsin yine de söylemek istedim
  5. wetaxx

Adidas ve Nike krampon karşılaştırma ve öneri

knk modelden modele değişiyor iki markanın da çok kaliteli modelleri var
  6. wetaxx

R5 5500 yanına ekran kartı önerisi

1080 i sat 3-4 felan eder galiba üstüne 3-4 koy rx 6700xt rtx 3060 ti felan bak
  7. wetaxx

Sistemim ne kadar eder?

16-17 sadece kasa tahmini
  8. wetaxx

knk zaten öyle bişey varsa neden yeni kart alıyon gtx 1080 güzel sağlam kart
  9. wetaxx

knk valla o sana kalmış bende nvidiacıyım ama durumdan duruma değişebiliyor işte faceden gpu world türkiye diye bir grup var orda zaten uzun süredir satıcı olan kişiler bulunuyor referanslarıda bol güvenilir olur tahminim ve uygun fiyatlılar bi bak istersen
  10. wetaxx

2060 super vs olabilir veya tam piyasasını bilmiyorum ama 2070
  11. wetaxx

Bu ekran kartı alınır mı?

hocam face de gpu world diye bir grup var oradan bakabilirsiniz ref li kişilerden felan
  12. wetaxx

10k ile 15 k arası kasa önerisi

hocam burda dedim onu da
  13. wetaxx

Bu ekran kartı alınır mı?

hocam 2.elde çok rahat rx 6600 xt ve 3060 bulunur 1713037709 zotac palit pny vb daha var knk
  14. wetaxx

Kablosuz mouse önerisi

https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SHARK-X3-SUPERLIGHT-Ayarlanabilir/dp/B0CCN6SFFM
  15. wetaxx

gibir nasil iyi midir?

hocam 1 yıla yakın bir süredir kullanıyorum sadece 1-2 defa çekmedi kapatıp açtım 15 dk içinde düzeldi onlarda onun dışında memnunum
  16. wetaxx

Çözüldü✓ Ekran Kartı tavsiyesi

knk temiz 2.el bence 14k verme 7 civarlarına 3060 çekersin hatta 9 civarlarına 3070 çekersin üstüne kalan parayla 5600 alırsın cebine para bile kalır
  17. wetaxx

Xpg sumoonner Cherry MX silver switch alınır mı?

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-tkl-deluxe-cherry-mx-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u12045 knk indirimde 2 k aynı fiyat
  18. wetaxx

dediklerimize bak ozaman knk dediklerimiz 1 değil 3 sene bile rahat götürür
  19. wetaxx

Oyuncu masası önerisi

knk bence bunlar gözüktüğü kadar iyi değil git bi mobilyacıya yaptır çok daha iyi ve uyguna olur 1713030788 ve bence küçük büyük arıyorum demişsin
  20. wetaxx

2.el de amd daha f/p fakat intel tarafındada i5 11400f i5 10400f felan bulabilirsin 1713030588 ama 15.nesil yeni soket olucak illa ki değiştireceksin 15.nesil işlemci alırsan anakartı ramleri vs.
Top Bottom