Arama sonuçları: *

1. Leon_Was_Here

🔥İndirim Hepsiburada Peşin Fiyatına 9 Taksitli 9070 XT'ler Stokta!

Hepsiburada ayın 8 idi galiba 29.5 a koydu sonra 31k yaptı pulse 9070 xt yi yakalayamadım 31k ya 9 taksit aldım şimdi bu fiyatları görünce kendimi zararda hissetmiyorum ama gerçekten bir fırsatçılık var piyasada .
  2. Leon_Was_Here

🔥İndirim Ajazz 159 pro 8K stokta ve indirimli

Hocam doğrudur türkiye fiyatlarına bakmadım ama sıfır olarak türkiye şartlarında bana göre alınabilir bir fiyatta . Bazı ilanlarda da dikkatimi çeken deneme amaçlı açıldığı belirtilmiş ama ne kadar güvenilir orası muamma .
  3. Leon_Was_Here

🔥İndirim Ajazz 159 pro 8K stokta ve indirimli

Fiyat fena değil en son 1400e almıştım galiba yedek de duruyor .
  4. Leon_Was_Here

Yardım 14. Nesil islemci taktikdan sonra bios guncellemek zorunlumu

Bende b660 ve 13400f almıştım görüntü alamaktan kaygılıydım ama görüntü verdi muhtemelen çalışır diye düşünüyorum .
  5. Leon_Was_Here

anakartında galiba bios flashback yok yani görüntü almadan güncelleme yapamazsın bios da ondan dolayı eğer görüntü alamazsan güncellemen zor ya aldığın firmadan destek alacaksın yada yakınında 12 nesil filan kullanan biri var ise işlemcisini alıp kendi pc ne takıp bios güncelleyeceksin .
  6. Leon_Was_Here

kardeş se kardeş sen yeni sistem mi aldın yoksa işlemci mi yükselttin onu tam anlamadık
  7. Leon_Was_Here

biraz daha açarsan daha iyi olur mesela işlemci eski yeni işlemci modeli ve anakart bios sürümü gibi . kısacası anakartının şu an ki bios sürümü yeterli ise problem olmayacaktır ama bios güncelllemek her zaman iyidir ayrıca intel me güncellemesi yapmanız da gerekecek . bunun gibi bir liste...
  8. Leon_Was_Here

Çözüldü✓ Güç kaynağım yeterli mi ?

yanlış anlamayın iyi kötü yeteceği anlaşılıyor ama bazı arkadaşlar 850w bahsediyordu neticede çok da uzmanı olmadığımız için fikir almak istedim teşekkür ederim .
  9. Leon_Was_Here

Çözüldü✓ Güç kaynağım yeterli mi ?

Msi A750GF 750W mevcut imzamda ki sistem ile kullanıyorum şu an için bir sorun yok gibi ama yine aklımda soru işareti kalmaması adına sormak istedim . 9070 xt ekran kartı furmark da 300w gördü işlemci de ortalama da 100w olsa diğer bileşenler ile ortalama 450w gibi bir tüketim var gibi. Sizce...
  10. Leon_Was_Here

❌İndirim Bitti! ENERMAX Revolution D.F. X 1200W PSU 5699TL

Var gibi gördüm resimlerde . Biraz alakasız olacak ama sıvı soğutmada ki gibi gerçekten f/p ürünü ise fiyat süper . insanın aklını çeliyorsunuz ya iftardan sonra atın şunları aç karnına ne görsek alasımız geliyor :D
  11. Leon_Was_Here

Rami 3600mhz e alamıyorum

X.m.p yada d.o.c.p diye geçebilir sadece oradan enable yapmanız yeterli olacaktır manuel olarak frekans seçmeye çalışırsanız bahsettiğiniz problemler olur . ilk ekranda d.o.c.p seçeneğinde enable değilde profile 1 diye yazıyordu galiba . 3600 ve 5600 kullandım b450 ve b550 anakart ile sorun...
  12. Leon_Was_Here

Gigabyte 9070 XT Furmark testi

hiç sorun olmaz kendini kısacak bir sıcaklık yok , pulse a göre biraz fazla geldi ama diğer gaming o.c testlerine bakmak lazım soru işareti kalmaması adına .
  13. Leon_Was_Here

çok şükür çıkmadı ama cw her zaman şans işi olmuştur . fanlarda çok güzel olmuş furmark da hiç ses yok .
  14. Leon_Was_Here

aklımda gaming oc vardı ama iyiki de pulse almışım galiba gerçi kasanın havalandırması da önemli . bundan önceki ki tuf 6800 xt 288w larda 70 dereceyi görüyordu .
  15. Leon_Was_Here

❌İndirim Bitti! Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT 16 GB 31.999 TL

Emeğinize sağlık , dikkatimi çeken bende 6800xt ile 2k pubg de 180-200 arası veriyor ultra yüksek ayarlarda sizde neden 1080p de bu kadar düşük geldi acaba . işlemci darboğaz oluşturdu galiba . Bende pulse modelini sipariş verdim yarın gelecek deneyip paylaşırım , sıcaklık değerleri gayet güzelmiş .
  16. Leon_Was_Here

Hepsiburadadan amd hediye kodu alınır mı??

garibin yüzü gülür mü . bende bugün ekran kartı aldım aklıma geldi bakayım dedim ama nerede bizde o şans .
  17. Leon_Was_Here

SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı-36998 TL

Vallahi hocam bilgilendirme için öncelikle teşekkür ederim . cw gerçekten çok sıkımtı ama az miktarda olursa beni çok etkilemiyor kulaklık ile oynuyorum oyunları ama o kadar para verip bununla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı .
  18. Leon_Was_Here

SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı-36998 TL

Fiyatı yükseltmek için stokları koklatıp koklatıp çekiyorlar . tamam rağbet var ama hiç mi ön hazırlığı yapılmadı yani bu kartlarında böyle az az geldi . Bugün şansa hepsiburada da 29.5 a pulse vardı hemen eridi sonra 31k ya çıktı çektim bir tane benim için önemli olan vade farksız taksitti...
  19. Leon_Was_Here

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 9070 16 GB 26.969 TL

Uygulamadan arama kısmına 9070 yazıp kontrol ediyordum düz 9070 pulse bir süredir zaten stoktaydı xt modeli denk geldi tesadüfen .
  20. Leon_Was_Here

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 9070 16 GB 26.969 TL

Günde birkaç kez kontrol ediyorum 5 adet stok koymuş koskoca hepsiburada ellağam sepete ekle diyene kadar bitti . Tekrardan kontrol edince 31k ya son bir stok şeklinde aldım neyse sağlık olsun taksitli olarak almaya ihtiyacım vardı 9 taksit iyi oldu .
Top Bottom