Arama sonuçları: *

1. Knnmw

Pantolon ve eşofmanlarınızı nerelerden alıyorsunuz ?

https://www.bershka.com/tr/baggy-jean-c0p177311919.html?colorId=800 şunu ekledim hafif rahat bir şey için diğer sitelere bakacam o zaman.
  2. Knnmw

Defactodan aldıydım paçası bir karış geride allahtan kışlık almıştım uzun çorapla kapatıyoz 1741631290 pantolon almak istiyorum zaten ama bershka hakkında iyi yorumlarda var kötü de birde bileşenleri değişik geldi çoğu şeyi polyester.
  3. Knnmw

Benim bacak boyum kendi boyumdaki veya benden uzun olanlara göre biraz daha uzun değişik bir anatomi o yüzden eşofman ve pantolonlarda biraz sorun yaşıyorum açıkçası siz nerelerden alıyorsunuz acaba ? Birde geçen arkadaş bershkadan bir iki parça bir şey almış bende bakiyim dedim hoşuma gidenleri...
  4. Knnmw

Netflix vs Amazon prime

Rica ederim hocam ne demek :D
  5. Knnmw

Netflix vs Amazon prime

yok değil hocam samsung membersa girin telefondan orada var olması lazım
  6. Knnmw

Netflix vs Amazon prime

samsungun kampanyasından amazonu bedavaya getir + netflix al :D
  7. Knnmw

Bershka şifremi unuttum maili atmıyor

Daha yeni kayıt olduydum pantolon almak için ama gittim şifreyi unuttum :D e postaya bir kod atacak atmadı kaç dakikadır.
  8. Knnmw

🔥İndirim 47,50₺ CRUNCH KAHVALTILIK GEVREK

ben a101den aldığımda beğenmiştim fiyatı da iyi gibi.
  9. Knnmw

1080p'de hikayeli oyun sarmıyor

Doğru olabilir mesela FF7 REMAKE INTERGRADE oyununda oyunun görüntü kalitesini 1080p yapınca oyun çamur gibi görünüyor ama 4k yapınca harika gözüküyor ve benim monitörüm 1080p olmasına rağmen çok ilginç.
  10. Knnmw

1080p'de hikayeli oyun sarmıyor

Bence sen takıntılık etmişsin bunca insan bunca sene 1080pde oynadı çoğu oyunu eminim güzel gözüküyordur ama bu kadar takmaya gerek yok.
  11. Knnmw

Bedava Amazon prime üyeliği

Mevcut prime üyeliğinizi iptal edip yapın oluyor hemen. Sağ olun bu arada.
  12. Knnmw

Çözüldü✓ Atk hub cihaz bağlantı

Yok diye biliyorum ben.
  13. Knnmw

En iyi muadil parfüm markası sizce hangisi ?

Dorosun testerlarına bakabilirsin güzel diye biliyorum.
  14. Knnmw

Temu Alt Limitsiz Alışveriş Taktiği

Fiyatı 30 40tl bile olsa alınabiliyor mu hala?
  15. Knnmw

Arap klonları ne kadar normallerinden ucuz olsa da çoğu 2k falan bende o kadar veremem maalesef. Dorosu bende görmüştüm güzel olduğunu sizde başka hangi markadan hangi parfümler var .(beğendiğiniz)
  16. Knnmw

Tamamdır hocam çekmecemin içine attım.
  17. Knnmw

parfüm 1 aylık falan üstünde yazan tarihe göre.
  18. Knnmw

Şimdi ileride paradise garden almak istiyorum belki yine emre geldi'den alırım belki farklı marka denerim şimdilik almayacağım tabii ki. masamın üzerine koymuştum çok güneş çıkmıyor diye ama sen öyle diyorsan benim odamda güzel bi tv ünitesi var oraya koyacağım.
  19. Knnmw

Eg'den BIR intense aldım arkadaşta imagination aldı bende 4 5 fısta yayılım çok yüksek değil ama kalıcı koku kıyafette 3 4 gün duruyo tende de 7 saati var herhalde sabah 8de sıkıyorum akşamüstü 3.5 gibi hala kokuyor. Sadece yayılımı yükseltmek için bi 7ye 8e çıkmak gerek herhalde.
  20. Knnmw

Ya herkes parfümünü seçti bir arkadaş hala seçmiyo rastgele atacam en son ona :D
Top Bottom