Merhaba, benim ekran kartım RX 6700XT fakat şöyle bir sorun var (olmayabilir de). Bilgisayarım çalışırken ekran kartının soketinin ışığı yanıyor, hiçbir problem yok ama öyle yanıp sönmüyordu. Neden kaynaklı olabilir acaba?
Merhaba anakartıma kabloları bağlıyordum fakat F panelin orada Power Switch demirinin kirik oldugunu ogrendim anakartım gitti mi çok korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, Gamepower'ın Warcry kasasını aldım ve Cooler Master'ın 650W PSU sunu aldım anakarta 24 pinli girişi bağlamaya çalışıyorum fakat nereden geçirirsem geçireyim yetişmiyor. PSU'yu önde kullanıcaktım ama kasanın görünümünü bozmak da istemiyorum.
merhaba acaba klavyeme rengi beyaz markası game booster g918 güzel uyacak keycap nereden alabilirim veya site varmı bildiğiniz çok da pahalı olmasın aliexpress de olmazsa sevinirim
saolun içimdeki kötü azalmış durumda çünkü iyi bir pc toplamak istediğimden ekran kartı da mining li falan olmasın istiyorum o yüzden :)
1681239393
amd de o kadar iyi mining yapılmıyor diye biliyorum ama yani verim o kadar tatmin edici deerecede değil diyorlar diye duydum
Merhaba, ben 2. el RX 6700 XT buldum fakat çok güvenemedim 5.000 TL istiyor ve 1 yıla yakın kullanılmış 3 fanlı Gigabyte marka sizce alınır mı? Benchmark'ta Max 231 FPS, 67 derece veriyor. Ben paradan dolayı güvenemedim sizce bu ekran kartı alınır mı?