Arama sonuçları: *

1. K

Uyumlu Ram önerisi 16gb

https://www.incehesap.com/kingston-beast-kf436c18bb-16tr-16gb-1x16-ddr4-3600mhz-cl18-siyah-gaming-ram-fiyati-72483/ Bu uyumlu mu? bir bilgin varmı
  2. K

Anakart ve ram uyumu ram önerisi

Bende asus prime h310m-k r2.0 anakart ve 8 ram var Rami yükselticem ancak uyumlu mu? olduğunu bilmiyorum bilenler yazarsa çok iyi olur https://www.incehesap.com/kingston-beast-kf436c18bb-16tr-16gb-1x16-ddr4-3600mhz-cl18-siyah-gaming-ram-fiyati-72483/
  3. K

Uyumlu Ram önerisi 16gb

Merhab şu anda 8 ram kullaniyorum ram yükseltmek için 1 tane 16gb lik ram alıcam anakarta uyumlu olan ramlari önerir misiniz?? Anakart modeli:asus prime h310m-k r2.0
  4. K

Kulaklık önerisi 0-900 TL

Sizce bu dört kulaklıktan hangisi iyi 1732904527 Sizce bu dört kulaklıktan hangisi iyi
  5. K

Kulaklık önerisi 0-900 TL

Merhaba kulaklığım bozulduğu için ve şuan kulaklıklar indirimde olduğu için bir tane almayı düşünüyorumda kararsız kaldım öneri yaparmısınız
  6. K

İndirimli kulaklık önerisi

Şu anki kulaklığım bozulduğu ve Kasım indirimi olduğu için Yeni bir kulaklık alıcam fotoğraftaki kulaklıklardan veya istediğiniz kulaklık önerisi
  7. K

Saç-sakal için traş makine önerisi

Merhaba traş makinesi olarak powertec tr-658 kullanıyordum ancak traş olurken kıvılcım çıkarıp bozuldu ve Yeni bir makine alıcam bütçe 0-800 TL arası traş makine önerisi
  8. K

Glorious mode I mı yoksa model o mu

Tamamdır yardımcı olduğunuz için sağolun duyduğuma göre doğruysa model ı nın dpi si ve sensörü model o(kabloludan) daha iyiymiş ı almaya karar verdim
  9. K

Bütçe pek falza deil model o ve model ı nın fiyatları 900 TL aynı fiyata denk geliyor tek takıldığım şey hangisi elime daha uyumlu Elim 19cm ve palm grıp şeklinde tutuyorum
  10. K

1731083329 Pek fazla oyun oynamadığım için hep bilgisayarda photoshop çalışması yapıyorum yani Hz si falan çok önemli olmuyor önemli olan hem elime oturması hemde biraz RGB olması
  11. K

Sence model I mı almalıyım 1731082892 Biraz RGB sever olduğum içinde bu modelleri tercih ettim model ı ve model o nün fiyatı 800 TL ye düşmüş
  12. K

O hangi model oluyo internette çıkmadıda 1731082703 El büyüklüğün nasıl
  13. K

Merhaba yeni bir mouse almaya karar verdim ve glorious model I(kablolu) ve model O(kablolu) dikkatimi çekti sizce hangisi alınır elim 19cm ve palm grıp şeklinde tutuyorum (Fiyatları hemen hemen aynı)
  14. K

Proteinoccean creatine alınır mı?

Eyv
  15. K

Alırsam bu iki üründen birini alıcam aralarında 280 TL fark var hiq için fazla vermeye değer mi? Çok bir bilgim yok ondan sordum
  16. K

Sence hiq(580tl) mi alsam proteinocean(370) mı 300gram alcam
  17. K

Biraz şüphem vardı çünkü yorumdakilerin bir çoğu iyi diyor ve bir çoğundada etkisini göremediklerini yazıyordu bı arkadaşım hiq markasını önerdi ondada aynı yorumlar vardı
  18. K

Spora Yeni başladım güç ve kütle kazanmak için Proteinoccean creatine veya Proteinoccean aromalı creatine alınır mı??
  19. K

the crew 2 yi motor sürmek için alacağım hangi paketi almak mantıklı bütçe var

the crew 2 epic gameste indirimde sizce alınırma alınırsa standart paket 100, special paket 140 ,gold editionda 200 TL motor sürmek için alacağım hangi paket daha mantıklı
  20. K

The Crew Motorfest Standart Edition alacağım. Paket Farkları neler?

the crew 2 epic gameste indirimde standart paket 100 special paket 140 gold editionda 200 tl motor sürmek için alacağım hangi paket daha mantıklı sence
Top Bottom