Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ Gümrük sınırını geçtimi ?

saol reıs daha ıyılerı senın olsun saol reıs cevapladıgın ıcın
  2. H

Çözüldü✓ Gümrük sınırını geçtimi ?

arkadaslar attack shark x11 aldımda gumruge takılırmı acaba bı sıkıntı cıkartırmı
  3. H

Attack Shark R1 alınır mı?

bılmıyomkı emmolu ya x3 de bazıları ıyı bazıları kotu dıyor
  4. H

anladım ama o ekrana resım koymadıktan sonra atack shark x11 alırım daha iyi :d
  5. H

reis apex olan modelı gelseydı alcaktım da gelmedı .d
  6. H

butcem 1500 tl temudan alcam alınır mı? veya baska bır mouse onerısı olan varmı
  7. H

Attack Shark x11 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar attack shark x11 almayı düşünüyorum temudan gümrükte bir sorun cikartirmi 1115 TL yapıyor. https://share.temu.com/YBcrY8ZBetA
  8. H

Tomb Raıder hata verıyor

Oyunu calıstırtırdıgımda anımasyon ekranına kadar sıkıntı olmnuyor anımasyon bıtınce de bu hatayı verıyor oyunu sıldım yenıden yukledım hala aynı hatayı verıyor ne yapmam lazım
  9. H

Valorant Görüntü Bozuk Hatası

Nuclear Nıghtmare oynıcam dıye ekran kartını guncelledım sonra oyundan zevk alamayıp cıktık valorant gırcektık boyle oldu yardım edebılırmısınız
  10. H

Çözüldü✓ AULA F75 Nasıl Sarj Edebılırım

Anladım reıs sagol
  11. H

Çözüldü✓ AULA F75 Nasıl Sarj Edebılırım

Yazdıgım gıbı arkadaşlar kutusuna baktrım ama bısey anlamadım yardımcı olursanız sevınırım
  12. H

Steamde Bu Hatayı Alıyorum

saol reis duzeltım 1732126912 hehe ne komık adamsın la :D
  13. H

Steamde Bu Hatayı Alıyorum

Arkadaşlar steamde bi oyunu aratıgımda goremıyorum opera veya chromedan aratıgımda aynı oyunu gosterıyor nasıl cozebılırım
  14. H

Temudan Mouse alınır mı?

https://www.temu.com/tr/saldiri-köpekbaliği-x11-59g--kablosuz--faresi-manyetik-rgb-şarj-yuvası--sensör-22000-dpi-5-programlanabilir-düğme-şarj-edilebilir-lityum--pil-300mah--pc-dizüstü-bilgisayar--ile-uyumlu-bt-2-4g-5g-bağlantı-seçenekleri-g-601099706486476.html?_oak_mp_inf=EMyd6%2FOm1ogBGiBmNjE5...
  15. H

Max 2000 TL Mouse Önerisi

önerin için saol kral harbı guzelmıs sence bunumu almalı yoksa attack shark r1 mı https://www.trendyol.com/attack-shark/r1-superlight-18000-dpi-ultra-hafif-paw3311-kablosuz-oyuncu-faresi-grip-tape-hediyeli-p-815371844
  16. H

Saol kral önerin içinde su oldum olalı delikli mouse kullanmadım görüntüsü hoş gelmiyor vallahi :D yinede saol önerin için
  17. H

Setupum beyaz olduğu için beyaz olması lazım vede kablosuz olsa iyi olur kardeşlerim bekliyorum önerilerinizi
  18. H

2900 TL Klavye Önerisi

canın sagolsun kral sagol yardımcı oldugun ıcın
  19. H

2900 TL Klavye Önerisi

1. swıtchı bı degısık geldı bılmıyorum 2. olmaz 3. butceyı asıyor baska onerı verebılecek varmı aslında vgn v87 dusunuyodum ama beyazı bıtmıs ;( ondan baska bı klavye bakıcam
  20. H

2900 TL Klavye Önerisi

Şuan hemen alcam klavyeyi %90 ın altında ki her boyutlu klavye olur renk beyaz olmalı
Top Bottom