Arama sonuçları: *

1. takmakafaya

ACİLL zorla üniversitede sınıf temsilcisi seçildim

derse giren 6 kişi var ve sınıf temsilcisi ol diyorlar . şu an online işliyoruz çok yorar mı sınıf temsilciliği ? sınıftakilerden bir şey falan isteticek falan olursa ben yapmam ? varmı arano-ızda bu zaman da sınıf temsilcisi olan ?( hazırlık okuyoruz ) 1608825264 up
  2. takmakafaya

convans paskı tablo çıkarıcam hangisini seçeyim ?

elimde bir kaç fotoğraf avar am arada kaldım eğe sizde de güzel fotolar varsa atin bende bi bakiyim 1 ) https://www.pluscanvas.com/fotografindan-kanvas-tablo?design=5d2e1dd0-1917-43fc-8637-364f00cb201c 2)...
  3. takmakafaya

online ders için en düşük sistem ne olmalı ?

merhaba malum online ders zamanı geldi evde de 3 kardeşiz. ablam tıp okuyor ,kardeşim 12. sınıf ve herkeze büyük ekran lazımki derslerden yüksek verim alabilesinler . internette dolaştım ve 2. el leptop olarak bunu buldum ...
  4. takmakafaya

indirdiğim müziklerin ses seviyeleri farklı nasıl düzeltirim

youtube de reklam çıkıyor diye hepsini indirdim ama şimdide ses seviyleri farklı bazen çok bazen az bunu düzeltecek program arıyorum . mp3 halinde müzikler
  5. takmakafaya

hangi ünversite daha iyi ?

mugla sıtkı kocaman bilgisayar muhendisliği ve aydın adnan menderes bilgisayar muhendisliği bu ikisi arasındayım şehir olarak aydın daha iyi gözüküyor ama aydını öğretim görevlisi olarak 2 kişi var muğlada ise 14 cıvarı ? hangisini seçmeliyim ikisi arasındaki fark çok değil mi ?(öğretim...
  6. takmakafaya

bilgisayar muhendisliği seçerken ingilizce mi yoksa türkçe mi ?

tercih dönemi geldi ve bilgisayar muhendisliği yazmaya kararverdim. ama sıralarken fark ettimki bazı bölümler ingilizce değil .bende merak ediyorum ingilizce olanları mı tercih edeyim yoksa normal düz sıraleyeyim mi ? çümkü hazırlık okumak 1 yıl kaybettire bilir ve boşa okumuş olabilirim ...
Top Bottom