Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Yardım Hangi şeriti seçmeliyim 50km hız

scooter ile giderken gerek ana yolda falan 50km hız ile arkamdakileri sınırlamamak ve rahatsız etmemek için hangi şeritten gitmeliyim? sağ şerit basar da sol şerit yavaş ilerleyenler içindir gibisinden bir kural var mı
  2. Göktürk ArdaHan

Yardım Scooter için kemikli eldüven öneri

Bütçem 750tl bu iyi midir? Yarım parmakta sorun olur mu düşmede falan telefonun ekranını kullanabileyim bide yazın terletmesin kışın zaten hepsi az çok korurda kışın kullanmıyorum https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BKJRKC9V/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2UC73F0P1IQN2&psc=1
  3. Göktürk ArdaHan

Yardım 40bin tl'ye alınabilecek elektrikli.motor

Bu fiyata istanbul içi 2.el.veya sıfır elektrikli motor olarak ne gelir? 50cc üstü
  4. Göktürk ArdaHan

Yardım 2000w ve üstü elektrikli bisiklet öneri

Bütçe 60k 1500-2000w ve üstü elektrikli bisiklet arıyorum 60km.ve üstü hız yapabilen
  5. Göktürk ArdaHan

Yardım Motorcu kask öneri 2500tl

Motorcu kask önerisi lazım 2500tl güncel bütçem var scooter ile kullanıcam
  6. Göktürk ArdaHan

Yardım Motorcu giysi zırh öneri

Beyler onvo 12x plus ile 40km'de düştüm ekrafım.soyuldu hep bana motorcuların taktığı dizlik eldüven bide kask lazım çok aam şaam birşeye gerek yok gibi
  7. Göktürk ArdaHan

Öneri Scooter araba kamera önerisi

Scooter'a takıcam 600-800tl bütçe iyi midir? daha aşşa fiyatada düzgün normal çekim yapacak bir kamera bulabilir miyim
  8. Göktürk ArdaHan

Yardım 250w elektrikli bisikleti 750w yapmak

Beyler 750w bisikletlere bakıyorum çok pahalılar 25k'ya bulamam gibi 20k'ya falan 250w sağlam birtane bisiklet alsam bunun motorunu 750w nasıl.yaparım elektrik elektronik bilgim var elektrikçiyim sanayi tipi direk versemmi diye düşünüyom motoruda onunda paneli olmaz bisiklete
  9. Göktürk ArdaHan

Yardım Elektrikli bisiklet öneri

50km ve üstü hız yapabilecek bir elektrikli bisiklet arıyorum bütçe 25k elimde onvo ov 12x plus scooter var ama bisiklet daha rahat gibi bu fiyata bu özellikte sağlam.bir bisiklet bulabilir miyim?
Top Bottom