Arama sonuçları: *

1. Altın_Vizörlü_Adam

Laptopu tv'ye bağladım ve bir oluştu

Peki neden olduğunu bulabildiğimizmi
  2. Altın_Vizörlü_Adam

Tvden bağlantıyı kesince zaten otomatik kendi ayarlarına doner 1080p 144hz bende bağlantıyı kesitkten sonra kapattım 1733649464 Aslında bir sorun yok bağlantıyı düzgün yaptım ama tv deki o yeşil kare tuhafıma gitti 1733649509 Ben bir kez daha baglamaya çalışsam en son ayarladım çözünürlüktemi...
  3. Altın_Vizörlü_Adam

Ama tv ile ne alakası var
  4. Altın_Vizörlü_Adam

Laptopu TV'ye bağlayıp oyun oynamak istiyorum ama bir şeyden korkuyorum bundan 1 sene önce bağlamıştım ve çözünürlük ayarı yapmıştım sonra duzeltemedim ve öyle kaldı ve sonra bağlantıyı kestim akşam TV açıkken ekranda bir tane yeşil kare çıktı sonra birden kayboldu ve bir daha çıkmadı acaba o...
  5. Altın_Vizörlü_Adam

Doping hafıza alınır mı?

Bu sene mezuna kaldım ve saysaldan tercih yapmak istiyorum sizce doping hafızanın sayısal paketi alınır mı??
  6. Altın_Vizörlü_Adam

Volta yide alınır mı?

Peki bu tip uzun ömürlü ne önerirsiniz çok pahalı olmayacak
  7. Altın_Vizörlü_Adam

Volta yide alınır mı?

Yaşadığım ilçenin uzunluğu başından sonuna kadar 3km günde en falza 10km yapsam 3-4 günde bir şarja takmam gerekiyor acaba kaç günde bir şarja takmak veya kaç km gitmesi normaldir 1726831310 Şimdi 250cc varken 50cc ye binmek insana tuhaf geliyor bide zaten ben bunu tasarım için tercih ediyorum...
  8. Altın_Vizörlü_Adam

Volta yide alınır mı?

Ayn baya popüler ama kronik sorunu varmı bilmiyorum onun için konu açtım 1726817679 Bilenler yardımcı olabilirmi
  9. Altın_Vizörlü_Adam

Volta yide alınır mı?

Ben bunu şeklinden dolayı sevdim yoksa bende 250cc motorsiklet var bunu çarşıya filan gidip gelmeye almak istiyorum
  10. Altın_Vizörlü_Adam

Volta yide alınır mı?

A101 e bu elektrikli motordan gelmiş sizce bu alınır mı? bilenler varsa yardımcı olabilirmi
  11. Altın_Vizörlü_Adam

A5 (1.4 TFSI) mi C200(184HP 1.5) AMG coupe mu ?

Mercedes için E serisi almanızı öneririm (yeni modellerde pek bilgim yok ama eski olanlarda E serisi baya bir premium hissi veriyor C serisine göre)
  12. Altın_Vizörlü_Adam

ASUS VG27AQ1A Alınır mı?

Sadece yardımcı olmak istemiştim...
  13. Altın_Vizörlü_Adam

ASUS VG27AQ1A Alınır mı?

Onu bilmiyorum ama dell g2722hs kullanıyorum öneririm 👍
  14. Altın_Vizörlü_Adam

airpods 2. nesil alınır mı?

Airpods benim başımı ağrıtıyor sizde öyle bişey varmı (3.nesil)
  15. Altın_Vizörlü_Adam

Huawei m pencil 3 uyumluluk

Sağolun hocam yanıtınız için bende Huaweinin instagram adresinden sordum aynı dediğinizi dedi 1725562342 Evet tablet oldukça güzel büyük ekranı filan kasma donma sıkıntısı yok Google desteğindede gbox kullanıyorum google servisi olan bir tabletle aynı hiç bir farkı yok kalem olursa çok iyi olur...
  16. Altın_Vizörlü_Adam

Eminsiniz dimi bu 11.5S modeli insanlar 11.5 sanıyor o kablolu
  17. Altın_Vizörlü_Adam

Huawei MatePad 11.5s papermatte tablet aldım ancak kalem almadım onun için Huawei m pencil 3 almayı düşünüyorum kalem benim tabletime manyetik sekilde yapışıp şarj oluyor mu yoksa adaptörmü gerekiyor. 1725535357 Yardım edin
  18. Altın_Vizörlü_Adam

Animasyon nasıl yapılır

Arka planı nasıl sabitleyip karakteri hareket ettirebilirim yoksa baştan komplemi cizmem lazim
  19. Altın_Vizörlü_Adam

Animasyon nasıl yapılır

Bende tablet ve kalem var zaten ortalama 1 dk lık video ne kadar sürede çizilir
Top Bottom