Arama sonuçları: *

1. CatAshi

Fanin vidaları fan böyle olursa olursa elektrik çarparmı

O ayrı konu ztn ama çok gevşek olursa sağlam fan da sallanır demek istiyorum
  2. CatAshi

Onu bilmiyorum da abim öyle dedi bi bildiği vardır 1736608891 Vida sağlam tutmuyorsa sallanır
  3. CatAshi

Elektrik çarpmaz da titriyorsa sıkıntı olur donanım arşivinin bir videosunda sallanmaması gerekiyor denmişti
  4. CatAshi

Fotoğraf yok ama titremiyorsa sorun yoktur
  5. CatAshi

Android Güvenli sitelerde güvenli değil uyarısı geliyor

Aşağı kaydırıp yine de devam et diyerek girebiliyorum ama sitelerde ki resim ve videoların siteleri static. Tarzı ayrı sitelerde tutulduğu için her site de resmi yeni sekmede aç diyerek, onda da yine de devam et demem gerekiyor. Bazı tarayıcılar da oluyor bazılarında olmuyor ama animecix...
  6. CatAshi

2. el kasa alınır mı?

Alınmaması için hiçbir sebep yok
  7. CatAshi

Yardım Samsung Note 4 telefon yere düştü ve açılmıyor

Telefon yere düştü bataryası çıktı taktığımda açılmadı bende şarja taktım şarjda iken telefonda 4 saniyede bir anlık şarj oluyor işareti çıkıyor ve gidiyor o esnada basılı tutunca da açılmıyor
  8. CatAshi

İ7 3820 gtx 1060 sisteme nasıl test yaparım

O konu sıkıntı ya max bütçe 5k ve inegölde oturuyor izmirde olan benim aksime parçalara pek ulaşamaz yoksa ztn bende söyledim ama maalesef o konuyu eledik en iyi bu vardı ilan
  9. CatAshi

12.500 Tl ye sistem önerisi

5500 müydü yanlış hatrlymşm ozmn 5500 de yeterde artar bence e tabi bi 5600 değil ama
  10. CatAshi

A şimdi fark ettim 5600 müş yanlış görmüşüm evt 5600 ve rx 6600 kombosu baya bi süre daha eskimez
  11. CatAshi

Rx 6600 ve 5600 dizebilirsin ikinci el 10k ya videosunu yaptı abimiz 1728065915
  12. CatAshi

İ7 3820 gtx 1060 sisteme nasıl test yaparım

İkinci el pc alırken kuzen e yardımcı oluyorum i7 3820 gtx1060 gigabyte GA x79 ud3 fsp nin 500w 80+ bi psu su tam modeli bilmiyorum da fsp sıkıntı etmez herhalde hangi testleri yapsın ve nasıl olması lzm
  13. CatAshi

Vatana bilgisayar toplattım bakabilirmisiniz

Minecraft LoL Valo gibi oyunlar ekran kartı ihtiyacı düşük oyunlar işlemci işleyip ekran kartına gönderiyor ekran kartıda görüntüye dönüştürüyor ekran kartı kolay hallederken işlemci ekran kartına yetişemeyecek yani ekran kartının verebileceği max fps değerine ulaşmamış olacaksın ama çok takma...
  14. CatAshi

Rtx4060a i3 12100f mi AMD ryzen 5 5500 mü

12100f seçiminde dahada rahat olman açısından söyleyeyim neredeyse tüm oyunlarda daha iyi
  15. CatAshi

Vatana bilgisayar toplattım bakabilirmisiniz

Cevap verilmiş ama bende yazmadan edemedim 4060 ile rdr2 ultra ayarlarda darboğaz olmadan sabit 80 fps verebilen bir işlemciye ofis işlemcisi denemez rdr2 de tabii darboğaz olmaz orası doğruda 4060 ı lol valorant minecraftta beslemek için 5800x3d kullanmanız lzm
  16. CatAshi

RTX 4060 Ti Ekran Kartına Intel i7-12700K İşlemci darboğaz yaparmı?

12700k ile 4070 ti ile de oynarsın darboğaz olmadan (valorant vb. hariç)
  17. CatAshi

Yardım RTX 4070 Super yanına ne işlemci alınabilir.

2k ya almasına gerek yok darboğaz olmasın diye darboğaz zararlı bir şey de değil hem neden darboğaz istemez oyuncu elinde ki ekran kartı ile max fps alamaz da ondan ama gelipte 2k ya ayarlarsa fps dahada düşecek sonuçta 5600 4070 super ile muazzam bir darboğaz yapmayacak ha 1600 af ile 2k da...
  18. CatAshi

Çözüldü✓ Twisted Minds TM28EUI 28" 1 ms 4K IPS Oyuncu Monitörü alınır mı

4k 60hz de güzelde valorant apex fln oynuyosan 60 fpsde takılı kalıyosun AAA oyunlarda ztn 60 fps civarı oluyor bu fiyata twisted minds güzel
  19. CatAshi

Thermalright Peerless Assassin 120 SE 1317 TL

Bu indirim bi iki güne geçmez inventus ta bayadır bu fiyatta gaming gen tr indirim vermişti ondan beridir böyle gelse bile en fazla 200 tl alır eski fiyatına döner yani yeni bi indirim değil hatta gaming gen tr de daha ucuzdu phantom spirit gibi bu soğutucunun ekstra borusu olan abisi bu fiyat...
  20. CatAshi

intel işlemciden amdye geçeceğim yardım

7500f öneririm 5800x3d ile kapışır ki bence daha iyi oyunlarda ayrıca 5700x render almayacaksan gereksiz 5600x den farkı çok yok sıvı soğutma yerine peerless assassin ya da phatnom spirit alabilirsin şuanda gaming.gen.tr de indirimdeler baya 1702766269 Birde 3700x in performansı 5600x den kötü...
Top Bottom