Arama sonuçları: *

1. Vuudx

25K Civari Telefon Onerisi

Hacilar kardesime dogumgununde hediye almak istiyorum, 25K civarinda bana guze telefon onerir misiniz? Android olsun lütfen
  2. Vuudx

25.000 TL Telefon Önerisi

Arkadaslar gunluk kullanim icin 25k ya alinabilecek en iyi telefonlar nelerdir?
  3. Vuudx

15.000TL telefon onerisi

Arkadaslar bana bu civarda telefon onerir misiniz? Biraz gecmesi sikinti olmaz
  4. Vuudx

10.000TL Telefon Önerisi

Arkadaşlar bu civarda telefon lazim, Bi tik daha uste cikabilirim, 5g si olursa iyi olur
  5. Vuudx

6k civari telefon onerisi

Arkadaslar bu butcede telefon onerir misiniz? Kamera kalitesi vs. cok önemli degil, 128 gb hafiza ve kasmamasi lazim
  6. Vuudx

17K civarı telefon onerisi

Arkadaslar bana bu civarda telefon önerir misiniz? Kamerasi önemli degil, oyunlarda iyi performans verip beni 3 yıl rahat gotursun yeter
  7. Vuudx

8000tl telefon onerisi

Arkadaşlar bana maks 8 k telefon onerir misiniz
  8. Vuudx

10K ya telefon onerileri

Arkadaslar bana 10k ya alinabilecek en f/p telefonu onerir misiniz
  9. Vuudx

Maks. 1000 dolar telefon onerisi

Hacilar suan yd de universite okuyorum ve telefon degismem lazim, bana maks. 1000 dolar olacak sekilde telefon onerir misiniz, ustune cikamam
  10. Vuudx

Ne telefon onerirsiniz?

Hacilar bi mani cikmazsa universite icin yurtdisina gidecegim, oraya gidince telefonumu yenilemek istiyorum, Iphone 15 pro max dusundum ama sacma sekilde dayaniksiz oldugunu gordum ve fiyatina deger mi cok da emin degilim, yine de tamamen vazgecmedim bunu da onerebilirsiniz. Herhangi bir butce...
  11. Vuudx

8K ya kadar telefon onerisi

Arkadaslar 8K ya kadar telefon onerir misiniz, suan sari siteden yd kayitli infinix note 30 pro buldum 7800e ve ozellikleri de baya iyi, iphone istemiyorum
  12. Vuudx

13K ya telefon önerisi

Arkadaşın telefon alacak, 13K ya en iyi ne alınır?
  13. Vuudx

Redmi note 11E 5g nasıldır?

Dün note 10 pro ile ilgili sorunum olduğunu söylemiştim ve onu değiştiricem, yerine note 11e alsam nasıl olur?
  14. Vuudx

3000TL telefon önerisi

Arkadaşlar bu fiyata sıfır telefon doğru dürüst yok, bana bu fiyata 2.el telefon önerir misiniz lütfen
  15. Vuudx

1700TL ye kadar telefon önerisi

Arkadaşlar 2.el de olur ama sıfır tercihimdir Telefonda en az 3gb ram 64gb hafıza 3500mAh batarya Parmak izi okuyucusu olsun lütfen Şuan bunu buldum ve gayet uygun geldi, sizce iyi midir? n11.com'dan Reeder P13 Blue Max 2021 4 GB 64 GB (Reeder Türkiye Garantili) seçtim! Alışverişin Uğurlu...
  16. Vuudx

2.el telefon önerisi

Arkadaşlar 1400 tl civarı 2.el telefon önerir misiniz? Bataryası 3000mAh ve üstü olsun Parmak izi okuyucusu olsun 32gb ve üstü hafızası olsun Mümkünse ön ekranında tuş olmasın Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Top Bottom