Hacılar neslyenglish i̇le benzer zamanlarda ünlü olmuş bir eleman vardı. Ingilizce absürt küfürler öğretiyordu, hafif dağınık ve uzun sacliydi, cok iyi betimleyemedim ama aklimda kalanlar bunlar
Hacilar ciddi nasil bulacagimi bilemedim o yuzden buraya yaziyorum, bana terletmeyecek simsiyah nevresim takimi lazim tek kisilik, biliyorsaniz link atabilir misiniz?
Arkadaslar ben suan universite icin Polonyadayim, bir arkadasim Trye gitti ve 1 hafta sonra geri donecek, bir tane puf getirmesini istedim, tamam getireyim ama sinirda almayabilirler dedi, boyle bir sikinti yasar miyim yoksa sorunsuz sekilde getirebilir mi?
Apartman boşluğundan sürekli ses geliyodu, ben de gittim baktım kedi düşmüş. Süt koydum içmiyor, su koydum içmiyor, daha avucuma sığıyor o derece küçük. Sesi 3 gündür duyuyordum yani ac ve susuz, ben buna nasıl bakarım? Ne yapmalıyım?
Ben ilk defa oy kullanacağım ve bildiğime göre daha önceki seçimlerde eve adresin, oy kullananların nerede kullanacaklarına dair bi kağıt geliyormuş ama bu sefer gelmedi, nerede kullanacağımı vs. nereden öğrenebilirim?
Allaha ve Hz. Muhammete inanıyorum ama islamın bazı kuralları ve Allahın adaletini çok mantıklı bulmuyorum, bana bulamazsın demeyin lütfen, şimdi ben Müslüman sayılıyor muyum, sayılmıyorsam ne oluyorum?