Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Spotify'a Artık Erişim Olmayacak!

Çok konuşmaya gerek yok, eğer Spotify gerek lisanslara sahip olmazsa artık TR de yayın yapamayacak. Son 72 saati bulunuyor. Bu arada bu lisanslara sahip olması takdirinde artık RTÜK "kaldır!" derse kaldıracak, "sustur!" derse susturacak. Betondan yapılmış heykellerin bile göğüslerini sansürlenen...
  2. GryAsl

Sansürlü Bir Küfür Hakaret Olarak Sayılır, Detaysız Sansürlü.

Merak ettiğim bir konuydu. Sordum ve şöyle bir cevap aldım, basitçe: "Senin ne demek istediğinden daha çok karşı tarafın ne anladığı ve senin nasıl söylediğin daha önemli." Yani kısacası "---------." gibi cümleler eğer karşı taraf bir dava sürecine girerse hakaret olarak kabul edilecektir. Siz...
  3. GryAsl

Almanyayı Sürekli Kötü Gibi Göstermeye Çalışanlar

Alıntıyı yaptığım konu: https://donanimarsivi.com/forum/konu/intel-core-i3-10100f-islemci-geliyor.161163/page-2 Konunun okunması süresi sadece 5 dk.'dır. Konuda Türkiye'yi kötülüyorum gibi anlaşılmasın, Türkiye'yi seviyorum, Türk olmayı da seviyorum ancak Almanya ile denk değiliz, sadece onu...
  4. GryAsl

Tanrı olabiliyorsa, Dünya da kendiliğinden oluşmuş olabilir.

Edit: Odak noktanız Bing Bang ya da evren olmasın. Şimdi benim hiç anlamadığım ve her aklıma geldiğinde kahkahayı bastığım bi olay var: Şimdi bir İslamcı şunu diyor: tanrıdan öncesi yoktur sonrası da olmayacaktır, tanrının annesi/babası yoktur, tanırı yaratılmamıştır, tanrı...
  5. GryAsl

Sonunda oyunum Steam tarafından onaylandı!

Açıkçası 8 aylık uğraş sonucu yapmış olduğum ilk oyunun Steam mağazası Steam tarafından tamamen onaylandı ve herkese açık hale getirilmeye hazır bir durumda beni bekliyor. Beklediğimden bi tık daha erken gelen bir onay oldu açıkçası ve paylaşacak pek bi şeyim yok şimdilik. Ama aşırı derecede...
  6. GryAsl

Steam Profili Hakkında Öneri?

Hayatımda hiçbir şeyin görüşünü önemsemem, Steam hesabım dışında. https://steamcommunity.com/id/NapiyonKanki/ 10K puanım var, sizce almaya değer bi şeyler var mı pazarda? 1 tane de altın hesap satın alacağım 5k'ya, başka bi önerisi olan var mıdır? Ayrıca oyunumum satışa sunacağım, ondan dolayı...
  7. GryAsl

Altın Yaz Profili almaya değer mi?

Şuan mağazaya girdim ve hiçbir şey almamış olmama rağmen 9k dan fazla puanım var, alacak 1 adet arka plan duvar kağıdı almaya değer bi şey bulamadım 10 dk gezinmeme rağmen. Şimdi alışveriş yapacağım ve 10K dan fazla puanım olacak, bi adet arka plan duvar kağıdı 2 adet ise yaz profili almayı...
  8. GryAsl

Abdullah abinin çelişkili sözleri

Bir iki saat önce fark ettiğim bir olay. Şimdi hepimizin bildiği gibi bir adet reaksiyon puanına göre hediye aldığımız bir etkinlik vardı ve etkinlikteki stoklar bittikçe yenilenecekti. Bunu gördüm, burada ise stokların bir daha yenilenmeyeceğini söylüyor. Ama aynı zamanda geçmiş zaman eki...
  9. GryAsl

Oyunum için fikrinize ihtiyacım var

Arkadaşlar, oyunum 1-2 ay içinde satışa sunulacak. Yaklaşık olarak 7 aydan beri üzerinde çalıştığım oyun bitmeye iyice yaklaştı. Oyun çıktıktan sonra da oyuncuların fikirleri üzerine bir iki geliştirme-değiştirme yapacağım. Ama şuan adeta bir fikir kıtlığı yaşıyorum. Oyunda sizin hiç...
  10. GryAsl

Jake Paul Zenciler için AVM den Macbook Pro çaldı!

Jake, yaşamadığı bir şehirde arkadaşları ile zenci kardeşlerimizin hakları için bir AVM yi yağmaladı ama Türkiye'de gram duyulmadı bu olay. Diğer YouTuberlar jake e küfür etmekten yoruldu, oysa o sadece zenci kardeşlerimizin mutluluğunu istiyordu... Bazı görüntüler...
  11. GryAsl

Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirdiniz?

FORUMDA SİYASET YASAK DEĞİLDİR! https://donanimarsivi.com/forum/konu/donanim-arsivi-forum-kurallari.1/#post-1 Olası bir erken seçimde veya 2023'de olacak olan seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz şuan? Lütfen anketteki seçenekleri işaretleyin, tek tek yorum yazmayın.
  12. GryAsl

800 Ürüne Yeni %30 Vergi Geldi

Recep Baltaş'ın tweet'inden gördüm. Daha listesi olmasa bile 800 adet ürüne ekstra vergi geldi diyor. Büyük ihtimalle kısa süre içinde hangi ürünler olduğu da açıklanır. 800 ürün olduğuna göre, herhalde her şeye geldi vergi. Olayı özetleyen video...
  13. GryAsl

19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun xD

Neyse ben gideyimde duşa kabin alıyorken TRT vergisi verem.
  14. GryAsl

K.Kıbrıs'ta Yangın ODTÜ Kampüsüne Kadar Ulaştı!

K.Kıbrıs'ta çıkan yangında; Türkiye'den gönderilen 2 helikopter, G.Kıbrıs, itfaye ve askeriye tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Saatlerdir devam eden ve aşırı rüzgar yüzünden yön değiştirebilen yangın, kampüsün içine girip kampüsteki güneş panellerine zarar vermiş bulunmakta...
Top Bottom