Arama sonuçları: *

1. Respiky

Doctor Who 60.Yıla Özel Bölüm ''The Star Beast'' Yayınlandı !!

Barış Özcanın'da konu edindiği dizi olan ''Doctor Who'' dizisi 60.Yıla özel yayımladığı özel bölümünde dizinin en çok sevilen ikonik karakteri olan David Tennant aktörüne yer verdi.
  2. Respiky

Riverdale 5. Sezon Türkiye Netflix'e Ne Zaman Gelecek?

Riverdale'de oynayan bir aktör yönetmenin doğrulamasıyla dün instagramda şöyle bir paylaşımda bulundu. Ancak Netflix Türkiye'de Riverdale 5. Sezon Halen Yok Buna rağmen 16 Kasım 2021 Salı Günü 6. sezon'un ilk bölümü yayınlanıyor?
  3. Respiky

Rick and Morty 5. Sezona Ne Oldu?

Farklı Farklı Haber Sitelerinde Rick and Morty 5. Sezon 1. Bölümünün Türkiye Saati ile 21 Haziran 2021 Pazartesi Saat 06:00'da yayımlanacağını belirtmişti, O Tarihte ''Adult Swim'' Resmi YouTube Kanalında Premier Başlıklı 22 Dakika Uzunluğunda Rick and Morty Season 5 Episode 1 Konusu Altında...
  4. Respiky

D.A Forum Üyeleri En Sevdiği ÇizgiDizi/Film'lerini Paylaşıyor

Ben başlıyorum: Rick and Morty
  5. Respiky

Breaking Bad bitti, Şimdi ne yapmalıyım?

Açıkcası; söylemek gerekirse Breaking Bad oldukça sıradışı bir diziydi, GTA IV gibi diyebiliriz yani bu dizide ki bizdik ya gerçek hayatla birebir yatkındı, yine de final bölümünde içimde bir kaç şey ukte kaldı kafamda bir kaç soru işareti kaldı Breaking Bad'in devam dizisi, filmi yok mu? çünkü...
  6. Respiky

Breaking Bad'e Başladım

Dün Breaking Bad'e Başladım ve Başladığım Gün 1. Sezonunu Bitirdim, Sevdiğimden veya Sardığından değil arkadaş zoruyla izliyorum ve halen dizinin yavaş temposu bayıyor hiç hoşuma gitmedi böyle devam edicek mi? Spoiler verebilirsiniz umrumda değil diziden hiç hoşlanmadım ve dublajı berbat...
  7. Respiky

Mucize Doktor 44.Bölüm

Sizce Fragmanı Neden Yayınlanmadı? Nezaman Yayınlanır? Teşekkür Ederim.
Top Bottom