Arama sonuçları: *

1. D

Öneri Gigabyte B450M S2H RAM uyumu

Bu anakartı kullanan arkadaşların bellek model tavsiyelerine ihtiyacım var.
  2. D

Yardım Takılı RAM 16 Fakat Kullanırken Kendi Kendine 8'e Düşüyor, Tek Kanal Görüyor

Merhabalar. Bu sorunla ilgili daha önce de konu açmıştım ama aradan geçen zamanda format ve testler yaptım. Güncel halini anlatıyorum artık çıldıracağım. Sorunum şu: Hyperx 2933 MHZ RGB Predator 8*2 ramler takılı. Sistem 16 olarak başlıyor, fakat kullanım esnasında kendi kendine 8'e düşüyor...
  3. D

GIGABYTE B450M S2H ve R5 1600 AF için RAM Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. 2933 Mhz Rgb Predator belleklerim anakartımın desteklenen ürün listesinde yok ve kendi kendine 8'e düşüyor kullanımda sorunlar var. Her şeyi denedim arızalı parçam yok gibi gözüküyor. Elimdeki RAM'leri satıp uyumlular listesinden bi bellek almalıyım ama modelleri piyasada...
  4. D

Windows 10 Sanal Bellek Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Dün 16 GB belleğimin kendi kendine 8'e dönüşmesi sorunudan bahsetmiştim. Şu an 16 ram takılı, 8 görüyor ama şu görüntüye bi bakın dostlar: İşaretli Total Virtual kısmında sanal bellek 9 küsür gösteriyor. Fiziksel bellek olarak bir tanesini görüyor. Şu sanal bellek olayını...
  5. D

16 GB RAM ile sistemim başlıyor fakat rastgele zamanda kendi kendine 8 oluyor

Arkadaşlar imzamda gördüğünüz sistem henüz 2 haftalık. Ram modeli desteklenen listesinde yok ama taktığımda beri 16 ram görüyor. Memtest birazdan yapacağım windowsun kendi ram testinde hiç hata bulmadı. Bu sorunun kaynağı ne olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. -Diğer parçalar...
  6. D

Kingston HyperX Predator 2933MHz CL15 RGB

Vatan'da garanti süresi 24 ay yazıyor fakat resmi sitede ömür boyu garanti mevcut yazıyor: https://www.hyperxgaming.com/tr/memory/predator-ddr4-rgb?partnum=HX429C15PB3A/8 Bu işin doğrusu nedir? Bu bellekten iki tane almayı düşünüyorum sırf ömür boyu garantiden dolayı. Derinlemesine bi inceleme...
  7. D

Ryzen sistemde tek kanal 16 gb mı çift kanal 8x2 16 gb mı?

Ryzen anakartlarda olay 16 ram olması mı yoksa çift kanaldan tam verim alabilmek mi?
Top Bottom