Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Google isim kaydetme ??

başlık bulamadım konuyuda yanlış açmış olabilirim mesela bir kere bir yere kayıt olurken girerken felan isim yazarsın sonra başka zaman her sitede kayıt olurken ve giriş yaparken adın otomatik çıkar tıklarsın yazmaya gerek kalmaz he ben bi tane birinin bişeyine bakıyodum onun ismi çıkıyor ama...
  2. TahaCel

Instagram Gizli olan hesabi görme?

instagramda gizli olab bir hesabin fotolarini nadil görürüm
  3. TahaCel

Sosyal medya siyaset saçmalığı??

Yanlış konuya açmıs olabilirim kusura bakmayın instagramda dikkat ediyorum bu aralar hiç bir parti tutma saygısı yok yani anlatamadım isteyen istediği partiyi tutar (Amacım siyaset veya herhangi bir partiyi yüceltmek veya küçültmek partiyi desteklemek değil sadece gördüklerimi söylüyorum bu...
  4. TahaCel

gmail hesabımdan çıkış nasıl yaparım??

bir sürü gmail hesabım var bilgisayarda bunlardan 1 tanesininden çıkış yapmak istiyorum bilgisayarda olmasın telefondan gircem nasıl çıkıcam bilgisayardan
  5. TahaCel

İnstagram yorumları :D

Instagramda gördümüz yorumlar Başlıyorum devamini getirin Am sori he Tüm bunları yaparken birsaspora destek olabilirsin Napim Fjfkgkkgk S ve j 31 Anlamadım Botlar hikayem abdest aldırır Başa tutturmayan ermeni Devamini getirin
  6. TahaCel

youtube videosu için arkla plan müzik önerisi ve program önerisi ??

youtube ya video çekcem ama arka plan için aksiyonlu telifsiz şarkı lazım önerir misiniz? ? ve videoyu düzenlemek bir yerlesini kesmek uzun videoyu keserek kısaltmak ve arada komik montajlar yapabileçeğim ücretsiz program önerisi ??
Top Bottom