Arama sonuçları: *

1. TahaCel

(Çözüldü)Razer Mouse tuş atıyorum ama çalışmıyor ??

Razer deathadder v2 mini ürünüm geldi mouseu takınca hemen driverı açıldı eski mouse'um da ki ayarları buna da yapcaktım yaptım burda ama çalışmıyor ne double click tıklıyor ne de play/pause yapıyor şarkı da bilen varsa yardımcı olur mu ?
  2. TahaCel

Razer Deathadder v2 mini aldım iyi mi yaptım ?

200 TL'ye aldım sizce iyi mi yaptım uygun muydu?
  3. TahaCel

Mouse klavye önerisi??

bütçem klavye için max 300 mouse 250-270 arası ?? arkadaşım için
  4. TahaCel

Fury z mouse alinir mi ??

Çıkmış heralde furylevelin instagraminda gördüm şuan en uygun fiyatta https://m.n11.com/urun/rampage-fury-z-kablosuz-moduler-optik-oyuncu-mouse-2087193?magaza=furylevel Sizce alinir mi ?
  5. TahaCel

mouse önerisi lazım ???

200 TL bütçem 230 felan olur mouse lazım fps oyunları oynuyorum
  6. TahaCel

300 Tl mouse önerisi ??

300 tl mouse önerisi yaparmisin beyaz olursa guüzel olur ama o fiyata olmayabilir belki siyahta olur mouse olsunda Bide farkli konu acmak istemedim max 100 tl gamepad önerisi yaprmisiniz
  7. TahaCel

bu mouseunin modeli markası nedir ?? nasıl buluruz

elraenn'in mouseu ama modelini bilmiyorum çok güzel beyaz kablosuz bilen var mı
  8. TahaCel

razer deathadder v2 mini alınır mı? ?

soru yukarda alınır mı ???
  9. TahaCel

Planladım alıcağım ekipmanlar kalitelimi??

arkadaşlar ekipmanlarımı yenilemeye başlıyorum bunları alıcam sizce iyi mi ? ve bir kaç öneri isticem Xdrive 15 li Oyuncu koltuğu Razer deathadder v2 mini 90x40 mousepad alcam ama nasıl bişey alcamı bilmiyorum bana mousepad önerisi yaparmısınız 90x40 olsun ama razer olmasın razer çakması var...
  10. TahaCel

Sizce hangi mousepad?

Sizce hangi mouse pad almaliyim .
  11. TahaCel

hangi mouse daha iyi ?

almıcam sadece sormak istedim hangi mouse daha iyi RAMPAGE SMX-R15 SHİNE VS RAMPAGEGE X-JAMMER SMX - R47 Mİ DAHA İYİ RAMPAGE smx r47 jammer: https://www.trendyol.com/rampage/x-jammer-smx-r47-usb-siyah-rgb-isikli-7200-dpi-gaming-oyuncu-mouse-p-54301349 rampage shine...
  12. TahaCel

Razer deathadder V2 mini VS Roccat Kain 100 aimo. (anket)

sizce hangini tercih etmeliyim ekstra bişey önercekler için bütçe: 250-350TL ARASI
  13. TahaCel

mouse önerisi yaparmısınız ?

bütçe: 250 300 TL bana rahat drag click,jitter butterfly yapabileceğim mouse lazım aslında ben blody a90 alcaktım ama hiçbir yerde stokta yok etrafımda ve minecraft youtuberlarında genelde kullanılan mouse ya razer mouselar oluyor yada blody a90 veya blody mouselar oluyor benim mouseda...
  14. TahaCel

Mousr önerisi yaparmisiniz?

Max 280 TL'ye mouse önerisi yaparmisiniz gaming mouse rgb olursa iyi olur ama rn önemlisi drag click jitter click yapabileceğim mouse önerisi
  15. TahaCel

300 TL mouse önerisi??

max 300TL 315TL ye mouse önerisi yaparmısınız eğer münkünse yandaki makro tuşları dedimiz tuşlar büyük olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum
  16. TahaCel

mousepad önerisi 90x40

90x40 mousepad önerisi yaparmısınız bütce 65 tl aslında şuan kullandım da90x40 kaliteli kaygan yüzey ama tek sorunu dikiş yerleri var etrafında buda mouseu bazenleri hareket etmemi zorlastırıyor takılıyor
  17. TahaCel

300 tl mouse önerisi

Soru yukarda
  18. TahaCel

moseumun rgb kapanıyor

pc kapatıyorum sabah tekrar acında mouse rgb yanmıyor ama mouse calısıyor mousenin usb cıkarıp geri takıyorum rgb ısıklar tekrar yanıyor her seferinde cıkarp takmam gerekiyor neden bilen varmı
  19. TahaCel

200 tl mouse önerisi

rgb olsun makro tuşları yani yandaki tuşlar olsun 200 tl önere bileceniz en iyi mouse hangisi
Top Bottom